Climax w/Joris Voorn (NL)

Akce Praha

Climax w/Joris Voorn (NL)
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Climax w/Joris Voorn (NL) @ROXY

27. 5. 2017, open 23:00
Climax w/Joris Voorn (NL) @ROXY
resident: Chris Sadler a hosté

Vstupenky/Tickets: 350 czk + popl./fee; Prvních 24hodin se slevou 10% přes MY ROXY
MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp

V NoD za 370 czk
GoOut: https://goout.net/cs/listky/climax-w-joris-voorn/xjcb/
Tpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2093407-climax.html

Jedna ze stěžejních postav house music posledních 10 let Joris Voorn se vrací do Prahy. V květnu vystoupí světoznámě uznávaný producent a zakladatel label Rejected jako speciální host klubovky Climax v ROXY. Jorise doplní resident noci Chris Sadler a další hosté.

Předprodej začíná v pondělí 27. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

V roce 1997 se poprvé postavil za gramofony, během několika měsíců vyhrál několik djských soutěží a brzy dostal residenturu v klubu ATAK. Jako promovaný architekt a šikovný muzikant (ovládá hru na housle, klavír i kytaru) se v roce 2002 rozhodl vrhnout síly do nelehké stavby techno beatu a výsledky jeho produkce se dostavily již u vůbec prvního releasu Muted Trax EP. Skladbu brzy začali hrát a podporovat Laurent Garnier či Carl Craig a o Jorisovi se začalo mluvit jako o objevu 21.techno-století.

Po takovém startu bylo jasné, že architektura půjde k ledu a Joris začal chrlit jeden úspěšný release za druhým. Dvojice EP Lost Memories pt.1 a pt.2 na labelu SINO (Technasia) znamenala průlom především díky hymně Incident, jejíž šlapavý funky groove obletěl světové dancefloory a vytrhal nejednu parketu. Joris dal dohromady veškerou inspiraci a vydal dvě stěžejní alba Future History a For a Deep Place. Založení labelu Rejected v roce 2006 předznamenalo změnu stylu spíše ke klubovému house soundu a není pochyb, že to Jorisovi dodnes velmi svědčí.

V současné době je Joris Voorn jedním z nejžádanějších tvůrců remixů se zářezy jako Paul Kalkbrenner, Robert Babicz nebo třeba i Moby či Lana Del Rey. Djský skill potvrzují desítky známých kompilací pro Cocoon, Mixmag nebo klub Space. Joris je prostě pojem, osobnost a především sympaťák, který zpoza mixáku dokáže strhnout publikum na svoji stranu a okouzlit univerzálním přístupem k příběhu housu, minimalu a techna, které velmi umně snoubí dohromady.

EN
One of the leading persona of the last decade of house music Joris Voorn is coming back to Prague. Joris Voorn is considered to be one of the most influential producers among the scene not only due to his well known label Defected but also thanks to his dj performances all around the world. Live he combines the best flavours of cutting-edge house and techno sounds always with something special and non-transferrable. You can listen to one of the latest Essential mixes of BBC Radio 1 devoted to his Miami set. You can buy the tickets in MY ROXY for 24hours after the announcement, later also in all other presales.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/climax-w-joris-voorn/xjcb/
Datum začátku akce: 27. Května 2017 23:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Climax w/Joris Voorn (NL) @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce