Collapse

Akce Litoměřice

Collapse
Zábava, párty
Další akce ve městě Litoměřice

Collapse w/ Poison Apple Crew with UK guest and many more

Letitá Drum and Bassová noc COLLAPSE projektu poisonapple.cz s headlinerem z UK!

DJs:
---
● SECRET HEADLINER● /UK/
---
●PmdR● /SK, Drumbassterds.cz Crew/
---
● Zakilo● /poisonapple.cz/
---
tba
---
tba
---
tba
---
tba
---
tba
---

Klubová noc COLLAPSE a její historie sahá do roku 2011, kdy se spojili dvě hlavy a to DJ OZONE a dneš již minulý člen Poison Apple Crew DJ N:FORCE /LIR, BreakArt/. Koncept byl založen na vycházejících a budoucích světových DnB hvězdách a mělo vždy jít o premiéru v ČR. Projekt párty byl nabídnut klubu Cross, kde začal slavit úspěch hned první akcí a párty se stala rezidentní. Byla vždy plánována jednou do roka.
Prvními pozvaními byli Stefan Anfield a
Laurie Carroll aka Mind Vortex /UK, RAM records/ v roce 2012. Ti Cross úplně rozbili a bylo jasno jakým směrem se Collapse bude ubírat.
V roce 2013 rezidentní noc Collapse v klubu Cross hostila jméno Matteo Cavo aka Maztek /IT, Eatbrain/, který se stal tak populárním, že předčil nejedno slavné jméno. Vydává především na labelu Eatbrain, Renegade Hardware, Syndrome, Citrus, Sinious, Subculture Music.
V roce 2014 vzniká Czech Edition na dvou scénách v Cross klubu a to s producentem pod pseudonymem Smack /A51/ a brněnským matadorem, který DnB scénu může stále učit. Není jím nikdo jiný než X.Morph /Redrum.cz/. V tentýž rok vzniká další kolo party Collapse a přichází další premiéra Zombie Cats /Eatbrain/, což je zaniklé duo Regula and Dementia. Rouven De Fehr /Dementia/ nakopává projekt a řadí se mezi top Neurofunk producentů světa.
V roce 2015 se Collapse osamostatňuje a díky velké konkurenci přestává být rezidentní nocí klubu Cross. Stejný rok se uskutečnuje první čistě DnB loď Collapse, která byla naprosto epesní a pozvání padlo na producenta jménem RIDO /Metalheadz,Subtitles, Hospital,Uprising,Black sun empire,Viper,Citrus rec., Defcom etc./, který je nejdéle setrvávájícím producentem našich státních barev. Díky jeho píly mu bylo nabídnuto vydávat pod labelem Metalheadz, který vlastní nikdo jiný než Goldie.
V dubnu roku 2016 vzniká první díl mimo Prahu a to v klubu Poldofka na Kladně. Zaměřila se na český lineup a pozvání přijal X.Morph společně s duem Ghostbusters CZ /Redrum.cz/.
Nyní v roce 2016 párty Collapse dostává nový impulz a směřuje do Litoměřického CLOUD CLUBu. Párty opět bude hostit skvělé zahraniční jméno z UK a CLOUD CLUB je pro ni ideálním místem. Půjde o tvrdší odnož DnB a vystoupí mimo UK headlinera i slovenský a český support.

Vstup na párty Collapse do 22:00 100Kč, poté 150Kč.

Sledujte fanpage COLLAPSE a událost Collapse w/ Poison Apple Crew with UK guest and many more, protože proběhnou soutěže o volné vstupy!

Links:
Poison Apple Crew: https://www.facebook.com/otravene.jablko/?fref=ts
Collapse: https://www.facebook.com/pacollapse/?fref=ts
Cloud Club: https://www.facebook.com/CLOUDCLUBCZ/?fref=ts

Poison Apple Crew.

Místo konání akce: CLOUD CLUB, Tyršovo náměstí 6, Litoměřice
Datum začátku akce: 18. Listopadu 2016 11:00
Datum ukončení akce: 19. Listopadu 2016 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5362N 14.1297E

Případné změny si prověřte na webu akce Collapse w/ Poison Apple Crew with UK guest and many more

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce