Continental Divide Trail – nejbrutálnější trek USA

Akce Brno

Continental Divide Trail – nejbrutálnější trek USA
Přednášky a kurzy
Café Práh, Brno
Další akce ve městě Brno

Continental Divide Trail – nejbrutálnější trek USA

Oproti jiným trekům, kdy jedete buďto na hory, nebo do pralesa, do pouště atd. na jednom z nejdelších trailů v USA - Continental Divide Trail - jedete do všeho. Od Nového Mexika, přes Colorado, Wyoming, Idaho a Montanu projdete opravdovou poušť, hluboké kaňony, zasněžené horské masivy, mnoho čtyřtisícovek, močály, suché náhorní plošiny, tektonické oblasti s gejzíry, národní parky plné medvědů grizzly, nekonečné suché hřebeny bez vody, pak zas přebrodíte divoké řeky, šlapete dlouhé dny blátem v nejrozsáhlejší chráněné oblasti v US a zakončíte v pohádkových horách národního parku Glacier. Na všechno musíte být připraveni a přitom nesmíte nést ani půl kila věcí navíc, protože jinak vás těch 30 až 50km denně zničí. No, a do téhle parády jsme se s manželkou Oli v květnu 2016 pustili.

Naše promítání není jen o místech, kterými jsme prošli, ani nemá boží videa... Je hlavně o tom, co můžete na takhle dlouhém treku zažít, o úžasných, inspirativních lidech které potkáváte, o úplně jiném životě.

Přednáší Olga Kosková a Petr Kosek

V cyklu našich pravidelných cestovatelských besed v Café Práh, trvajících až do Velikonoc, následuje 11.4.2017 Robert Bazika s přednáškou o Íránu.
Sledujte naše info: http://www.kudrna.cz/promitani/

Místo konání akce: Café Práh, Ve Vaňkovce 1, Brno
Datum začátku akce: 4. Dubna 2017 18:00
Datum ukončení akce: 4. Dubna 2017 19:40
Pravděpodobné souřadnice: 49.1874N 16.6155E

Případné změny si prověřte na webu akce Continental Divide Trail – nejbrutálnější trek USA

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha