CPI Summer Cup Parkurové závody

Akce Praha

CPI Summer Cup  Parkurové závody
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

CPI Summer Cup | Parkurové závody

Třetí červnový víkend bude na chuchelském závodišti patřit již druhým parkurovým závodům letošní sezony CPI Summer Cup 2019. Na startu se objeví nejlepší čeští jezdci v čele s naší parkurovou jedničkou Alešem Opatrným.

Sportovní program zahajuje ve čtvrtek 13. června v brzkých ranních hodinách a vyvrcholí nedělní Velkou cenou, kde si nejlépe umístění jezdci rozdělí unikátní finanční dotaci.

Návštěvníci se kromě vrcholných sportovních výkonů mohou těšit i na bohatý doprovodný program, který se však bude konat pouze v sobotu a v neděli (15. -16.6.) v podobě různých soutěží pro děti s jezdeckou tématikou. Ten bude pro všechny připraven v rámci CPI Family Zone v sobotu a v neděli. Ve speciálním šapitó bude oba víkendové dny probíhat zábavný a edukativní program, připraveno je také občerstvení pro děti i rodiče. Rodina tak bude moci strávit na akci skvělý víkend plný zábavy, her a sportu.

Závody začínají ve čtvrtek a soutěžit se bude všechny 4 dny od cca 8.00 hodin až do pozdního odpoledne. Program pro rodiny s dětmi je připraven na sobotu a neděli v blízkosti závodní arény.

Vstup je zdarma!

15. 6. v 8:00 až 16. 6. v 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce