Cyklo Kino - Divoké historky

Akce Praha

Cyklo Kino - Divoké historky
Divadlo, kino
Další akce ve městě Praha

Cyklo Kino - Divoké historky

Černá argentinská komedie Divoké historky koprodukovaná bratry Almodóvarovými byla před třemi roky zjevením na filmových festivalech. Posbírala řadu diváckých ocenění a dotáhla to až na nominaci na Oscara. Šest divokých historek o tom, že nervy můžou rupnout každému, bude ideální materiál pro vaše červnové vybití v Cyklo Kině.

Přišel jsem, šlapal jsem, viděl jsem.

Víte, kolik elektřiny je zapotřebí k tomu, abychom mohli promítat? Přijďte do Aera a společně s ostatními rozjeďte film. Bez vaší energie to nezvládneme. Ve spolupráci s Nano Energies a jejich unikátní cykloelektrárnou jsme pro vás připravili nový způsob sledování filmů. Jednou za měsíc vás v Aeru necháme na speciálně upravených kolech šlapat a spálit kalorie a přetavíme je v energii potřebnou pro filmovou projekci.

Každý, kdo dorazí, se může zapojit a šlapat, jak mu síly dovolí. Střídání během filmu je vítáno. Všichni, co se zapojí, od nás v závěru dostanou malý dárek za vydané úsilí.

Náš partner, který stojí za ideou cykloelektrány, je Nano Energies. Technologická společnost, která na českém trhu poskytuje energetická řešení založená na nejnovějších technologiích a principu trvalé udržitelnosti.

https://www.nanoenergies.cz/

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/reservation.php?domain=kinoaero&action=hall&mrsid=6&successredirect=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&redirectAddTickets=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&failedredirect=http%3A%2F%2Fwww.kinoaero.cz%2F&language=cs-CZ&eventid=66195
Datum začátku akce: 21. Června 2017 20:00
Datum ukončení akce: 21. Června 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Cyklo Kino - Divoké historky

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov