Daft Punk Unchained

Akce Praha

Daft Punk Unchained
Koncerty, Zábava, párty
Krutónpolis, Praha
Další akce ve městě Praha

Daft Punk Unchained

Vstupné: 60,- s rezervací, 80,- na místě
Rezervace: produkce@krutonpolis.cz

DJská a producentská dvojice Daft Punk patří v současné době mezi nejvýznamnější hudební představitele. Během svého dvacetiletého působení se stali jedním z nejvýznamnějších hybatelů elektronické scény potažmo hudby vůbec a jako zdroj inspirace je považují umělci napříč všemi žánry.

DAFT PUNK UNCHAINED je teprve prvním dokumentem, který fenomén Daft Punk zblízka představuje. O to je ale informačně přínosnější, neboť chronologicky popisuje cestu Daft Punk od rockové kapely z počátku 90. let až po současnost. Daft Punk byli vždy zahaleni rouškou tajemna. Nevydávají mnoho alb, jejich identita je zakryta pod maskami, neposkytují příliš rozhovorů. Přesto patří mezi nejdiskutovanější hudební interprety poslední dekády, kdy je každý jejich nový počin či koncertní vystoupení (která skoro nemají) očekáváno napříč celým hudebním světem.

DAFT PUNK UNCHAINED je komplexní sondou do historie Daft Punk. Obsahuje spoustu rozhovorů, současných i dobových. Ukázky z koncertních vystoupení, vznik jejich robotického alter ega atd. (popiska od Kabinet Filmúz)

Místo konání akce: Krutónpolis, Hradešínská 47, Praha
Datum začátku akce: 15. Února 2017 19:30
Datum ukončení akce: 15. Února 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.074N 14.4577E

Případné změny si prověřte na webu akce Daft Punk Unchained

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce