Den cibetkové kávy v Brně

Akce Brno

Den cibetkové kávy v Brně
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Brno

Den cibetkové kávy v Brně

Chcete ochutnat pravou cibetkovou kávu od divokých cibetek, dozvědět se více o jejím původu, jednotlivých druzích, sběru a procesu zpracování?
Přijďte 26.6. na Den cibetkové kávy, rozšiřte si obzory a ochutnejte nejvzácnější kávu na světě. Nejrychlejší z vás dostanou ochutnávku cibetkové kávy - Kopi Luwak zdarma!

Kromě toho vám během celého dne představíme různé druhy přípravy káv, popíšeme rozdíly v jejich chutích, pomůžeme s výběrem té pravé kávy a přípravy kávy právě pro vás.
Máte-li chuť nahlédnout pod pokličku lahodného šálku kávy, odstartovat cestu za kávovými zážitky nebo si rozšířit znalosti a vyzkoušet něco nového, máte ideální příležitost. Dozvíte se zajímavosti ze světa kávy a můžete ochutnat, nebo si odnést s sebou nějakou z našich čerstvě napražených káviček. Výběr je opravdu velký. Máme více než 40 druhů čerstvě napražených káv! A co je úplně nejlepší? Vstup je zcela zdarma!

A o cibetky se nemusíte bát.  Kávu chodíme sbírat osobně na kávovníkové plantáže a proti klecovému chovu a týrání cibetek se snažíme bojovat. Videa ze sběru si můžete prohlédnout přímo na akci. 
Celým dnem vás budou provázet profesionální baristé a odborníci na kávu, kteří vám s úsměvem poradí a zodpoví na všechny vaše otázky ohledně kávy a její přípravy. Nezapomeňte potvrdit účast na události. Dozvíte se o novinkách a případných změnách a FB vám událost připomene. Těšíme se na vás!

středa v 9:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly