Den dětí - Happi Day 2017

Akce Ostrava

Den dětí - Happi Day 2017
Akce pro děti, Den dětí
Další akce ve městě Ostrava

Den dětí - Happi Day

Den dětí nejen pro děti :-)
Přijměte pozvání na oslavu tohoto báječného dne v úžasném zábavném clubu FunGolf v rámci našeho Happi Day. Za spolupráci s týmem FunGollfu děkujeme a na krásně strávený dětský den se moc těšíme.
Cena 199 Kč/osoba zahrnuje vstup na všechny atrakce Clubu FunGolf (Adventure Golf, velký hrad pro děti, laserová střelnice, venkovní dětské hřiště) v čase 9:00 - 14:00 hodin a poukaz na občerstvení v baru v hodnotě 70 Kč (možno zakoupit kávu, čaj, juice, drobné občerstvení). Po celou dobu Happi Day je pro Vás a hlavně Vaše děti připraven doprovodný zábavný program se soutěžemi.
Na co se můžete těšit?
- Adventure Golf hřiště - celoročně otevřené Golfové hřiště, tedy jeho zmenšená kopie. „Perfektně střižený trávník“, pískové bunkry, skalky, terénní nerovnosti i klidná zákoutí Vás pohltí svou neopakovatelnou atmosférou. Golfové hole i míčky budou přichystány na místě.
- Dětské hřiště - splňuje nejen všechny dětské sny, ale také přísná bezpečnostní opatření. Dětské hřiště má dvě části, jednu pro větší děti od 3 let do 140 cm a oddělenou část pro menší děti 0-3 roky. Ukažte jim mapu a cestu už si najdou sami. Malý rytíř s bílou paní zmizí Vám pak za branami paláce, co vystavěn byl ve FunLandu ze smíchu a legrace.
- Laserová střelnice - u této atrakce si můžete zasoutěžit nebo se jen odreagovat, prostě hlavně se můžete pobavit. Zbraň je k zapůjčení za zálohu na golfové recepci a zastřílet si můžou všichni starší 12 let. Střelnice je vhodná nejen pro muže, ale pobaví se u ní také ženy. Hráči si sami volí jednotlivá prostředí, mohou si vybrat například Saloon - Divoký západ, les nebo jen střelbu na terč.
- Příjemná kavárna - pro klidně strávené dopoledne u kávy s výhledem na Vaše děti, či odpočinková zóna pro probrání Golfové strategie. I toto místo bude pro Vás k dispozici a navíc každý obdrží poukaz v hodnotě 70 Kč na zakoupení občerstvení.
- Doprovodný program - doprovodný program plný soutěží o sladké ceny :-)

Místo konání akce: FunGolf, Novinářská 7, naproti Futura, Ostrava
Vstupenky: http://www.happines.cz/vzdelavani/7988755_den-deti-happi-day
Datum začátku akce: 2. Června 2017 09:00
Datum ukončení akce: 2. Června 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8319N 18.2615E

Případné změny si prověřte na webu akce Den dětí - Happi Day

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce