Den řemesel 2017

Akce Proseč

Den řemesel 2017
Tradice a řemesla
Web organizátora:
www.prosec.cz
Další akce ve městě Proseč

Den řemesel

Den řemesel 2017 ve znamení posvícenských koláčů
Den řemesel proběhne již tradičně poslední zářijovou neděli. Program letošního desátého ročníku chceme kromě obvyklého programu zpestřit vyhlášením „Soutěže o nejlepší prosečský domácí posvícenský koláč“.
A proto bychom rádi vyzvali všechny prosečské pekařky, aby se do této soutěže bez váhání a bez obav zapojily a předvedly své kuchařské umění. Úkol není nijak složitý, stačí upéci cca 10 – 20 ks posvícenských domácích koláčků a donést je v neděli 24. září na Den řemesel. Upečené koláčky odevzdejte prosím pořadatelům od 13 do 14 hodin u vstupu do Muzea dýmek.
Posvícenské koláče bude hodnotit odborně zdatná a nezávislá 3-5 členná hodnotící porota složená z členů místních spolků a organizací. Porota bude mít za úkol koláče ochutnat a vyhodnotit tři nejlepší pekařky, které budou odměněny hodnotnými cenami. Hodnocení koláčků bude anonymní a podle daných pravidel a proběhne během konání Dne řemesel. Do hodnocení se budou moci zapojit i samotní návštěvníci, kteří budou hodnotit hlavně vzhled a originalitu koláčků a vítězný koláč obdrží „Cenu veřejnosti“. Výsledky soutěže vyhlásí moderátorka akce, Gábina Kludská, v 15.30 hodin v rámci odpoledního programu Dne řemesel.

Místo konání akce: Město Proseč, náměstí Dr. Tošovského 18, Proseč
Datum začátku akce: 24. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.806N 16.1168E

Případné změny si prověřte na webu akce Den řemesel

Jméno organizátora: Město Proseč
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov