DEN ZEMĚ 2017

Akce Staré Město

DEN ZEMĚ 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Staré Město

DEN ZEMĚ 2017

Den země ve Starém Městě je tradiční, ekologicko-kulturní akce plná zábavy a poznání.

Letošní již 10. ročník oslavíme v areálu společnosti REC Group velkolepě! Můžete se těšit na světově známého rybáře JAKUBA VÁGNERA. Velkým lákadlem bude také koncert MARKA ZTRACENÉHO!

Pro děti bude připraveno opět mnoho atrakcí - motokáry, segway vozítka, čtyřkolky, skákací hrady, lukostřelba, jízda vláčkem STEELINKA, prohlídka letadla, pirátské lodi NADĚJE nebo VYHLÍDKOVÝCH LÁVEK. Nebudou chybět exhibice v podobě BAGROVÉ SHOW, HASIČŮ nebo KOVÁŘŮ. Děti se vyřádí s JIRKOU HADAŠEM v jeho pohádkovém karnevalu nebo s VANDOU A STANDOU v programu "ABY BYLO NA ZEMI MILO". Na tradičním jarmarku najdete spoustu dobrot a navíc vám k tomu zahraje kapela KUMPÁNI.

V kongresovém centru to bude opět žít - v hlavním sále budou probíhat SCIENCE SHOW S CENTREM VIDA, děti si zde vyzkouší fyzikální pokusy, ale také virtuální realitu, vyzkouší si hry a hlavolamy ve VĚDECKÉ KAVÁRNĚ nebo si vyzkouší vařit v KUCHAŘSKÉ DÍLNIČCE. Soutěžit můžete v EKOOLYMPIÁDĚ nebo ve FARMÁŘSKÉ STEZCE. Ekologické hry a soutěže nabídnou také kolektivní systémy ELEKTROWIN, EKOKOM, EKOBAT A EKOLAMP. Všechny srdečně zveme!

Vstupné je jako vždy VYSLOUŽILÝ ELEKTROSPOTŘEBIČ NA OSOBU!

Více na http://www.recgroup.cz/den-zeme-2017-verejnost/

Místo konání akce: REC Group, Brněnská 1372, Staré Město
Datum začátku akce: 22. Dubna 2017 11:00
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0737N 17.4262E

Případné změny si prověřte na webu akce DEN ZEMĚ 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce