Den Země ve Starém Městě 2018

Akce Staré Město

Den Země ve Starém Městě 2018
Akce pro děti
Web organizátora:
www.recgroup.cz
Další akce ve městě Staré Město

Den Země ve Starém Městě

Rádi bychom vás pozvali na tradiční oslavu ekologického svátku DNE ZEMĚ. V areálu KOVOZOO ve Starém Městě jej budeme slavit již po jedenácté a chceme, abyste u toho byli s námi!
Oslavy začnou v 11 hodin a vyvrcholí v 17 hodin koncertem kapely ARGEMA!
Připraveno pro vás bude opět spoustu atrakcí, které budou zcela zdarma! SKÁKACÍ HRADY, DĚTSKÁ VOZÍTKA, SEGWAY, MALOVÁNÍ NA OBLIČEJ, KOLOBĚŽKY nebo VLÁČEK STEELINKA, který bude jezdit, jako vždy nonstop, okružní jízdu naším areálem.
V zahradě bude připravena NAUČNÁ ZVÍŘECÍ STEZKA s trenažérem dojící kravičky a sedmi stanovišti s úkoly o zvířatech. Po celou dobu akce zde bude VÝSTAVA DRAVCŮ s krátkými ukázkami a také AGILITY.
JIRKA HADAŠ zabaví vaše děti v animačním programu "LETEM SVĚTEM". Děti čeká velká diskotéka, tvarování balonků, škola kouzel nebo žonglérský workshop.
Holding REC Group vás opět pozve na EKOOLYMPIÁDU, kde si nejen děti můžou ověřit své znalosti z oblasti ekologie. Nebude chybět oblíbená BAGROVÁ SHOW, HASIČI, KOVÁŘI nebo LUKOSTŘELBA. Vrcholem akce vždy bývá KŘEST ZVÍŘETE Z KOVU, které se již stalo tradicí a nikdo si jej nenechá ujít! Tvůrci letos opět nebudou "troškařit" a představí vám nový, velký a skvostný přírůstek do KOVOZOO, nechejte se překvapit a buďte u toho s námi v 16 hodin!
Kolektivní systém EKOKOM vás pozve na svůj "BAREVNÝ DEN S EKOKOMEM", kde se můžete těšit na spoustu atrakcí a zajímavostí. Například OBŘÍ WHIPE OUT v barvách kontejnerů, RODEO LÁHEV, ODPADOVÉ RISKUJ nebo výstavu TONDA OBAL NA CESTÁCH.
Spoustu ekologických informací a zajímavostí pro vás připraví i další organizace a sice EKOLAMP, ELEKTROWIN, ECOBAT a ASEKOL.
Na tradičním jarmarku najdete spoustu dobrot a navíc vám k tomu zahraje kapela ŽLUTÁ PONORKA.

V kongresovém centru to bude opět žít! Navštívit můžete MINIFESTIVAL IQ PLAY, kde bude soustu stavebnic ke hraní pro vaše ratolesti. Navštívit můžete také EKOLOGICKÉ VÝUKOVÉ PROGRAMY se spolkem ROSNIČKA. Děti můžou shlédnout pohádky v kinosále nebo hrané pohádky na téma "SKŘÍTEK VÍTEK A BAREVNÝ SVĚT" a " O ZAKLETÉ ELEKTROLHOTĚ". Něco zdravého k snědku si můžete připravit v KUCHAŘSKÉ DÍLNIČCE.

Vstupné je jako vždy VYSLOUŽILÝ ELEKTROSPOTŘEBIČ NA OSOBU!

Místo konání akce: REC Group, Brněnská 1372, Staré Město
Datum začátku akce: 28. Dubna 2018 11:00
Datum ukončení akce: 28. Dubna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0737N 17.4262E

Případné změny si prověřte na webu akce Den Země ve Starém Městě

Jméno organizátora: REC Group
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Klub Sušil, Bystřice pod Hostýnem
CIRKUSÁCKÁ POHÁDKA
Krušnohorské divadlo, Teplice
SLET ČARODĚJNIC
Camping Žralok Plumlov, Plumlov
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou