DERMACOL LOVE DAY 2024 - RŮŽOVÁ TAŠKA DERMACOL

Akce Praha

DERMACOL LOVE DAY 2024 - RŮŽOVÁ TAŠKA DERMACOL
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

DERMACOL LOVE DAY 2024 - RŮŽOVÁ TAŠKA DERMACOL

Nechte se hýčkat na šestém ročníku DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce!
Čas lásky a tradičního líbání pod rozkvetlými stromy, to je První máj. A právě v tento den se pražská Grébovka již pošesté promění v ten nejkouzelnější a nejzamilovanější prostor s pestrou škálou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy.

DERMACOL LOVE DAY
se zaměří především na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání s celou svou rodinou. Návštěvníci se i letos mohou těšit na nejrůznější aktivity (líčení, masáže, hýčkání) a workshopy (kuchařské, sportovní, kadeřnické). Chybět nebudou módní přehlídky, osobnosti a moderátoři televize Prima, herci z oblíbeného seriálu ZOO a samozřejmě ani rozkvetlé stromy pro prvomájový polibek.

Proč si zakoupit dárkovou tašku Dermacol?
Nalíčíme vás, nalakujeme nehty, a navíc si odnesete dárky v minimální hodnotě 800 Kč!

• Růžová taška Dermacol (hodnota 50 Kč)
• Slevová poukázka na nákup výrobků Dermacol (hodnota 50 Kč) - bude rozdávána nositelům tašek u obou vstupů, není vložená přímo v tašce! • Love my face rozjasňující krém pro mladou pleť - Malina Lesní ovoce (hodnota 149 Kč) • Aroma Moment - tekuté mýdlo Papája a máta 250 ml (hodnota 79 Kč) • Cannabis sprchový krém 200 ml (hodnota 99 Kč) • Automatická tužka na oči Summer Vibes (hodnota 129 Kč) • Časopis Glanc (hodnota 79,90 Kč) • Časopis Kondice (hodnota 64,90 Kč) • Překvapení - dárek od Prima LOVE (hodnota 99 Kč)

PROGRAM
Hudba: Eva Burešová, skupina Lunetic, Sebastian a Sharlota Krása a móda: líčení výrobky DERMACOL, módní přehlídky Zábava: autogramiáda herců ze ZOO, bohatý program, lechtivá show Láska: líbání pod rozkvetlou třešní 2 podia / Prima LOVE stezka o ceny Warm-up party 30.04.2024

AKTIVITY

Setkání s herci ze seriálu ZOO a s tvářemi a osobnostmi televize Prima
Líčení rtěnkou DERMACOL 16H LIP COLOUR Interaktivní Prima LOVE ZONE s Canem Yamanem Líčení v DERMACOL BEAUTY ZONE Lakování nehtů v Prima LOVE ZONE DERMACOL insta koutek s květinovým foto rámem Ochutnávky jídla a pití Pikniková zóna se zápůjčkou dek ve spolupráci s MyFest Velká PET ZÓNA iGlanc CHILLOUT ZONE Dětská zóna se spoustou aktivit Kreativní workshop s časopisem KREATIV Několik míst na focení od společnosti CANON Workshop kreslení se Silvií Vezzuto

A spoustu dalších překvapení a plno hýčkání na místě!

10:00-21:00

Začátek akce: 01.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 03.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha