Dětská maškarní párty pro děti 2018

Akce Čepřovice

Dětská maškarní párty pro děti 2018
Akce pro děti
Další akce ve městě Čepřovice

Dětská maškarní párty pro děti

Vážené děti dovolte abychom Vás touto cestou pozvala na nezapomenutelný karnevalový mejdan k nám do Čepřovic. V letošním roce si pro Vás obec Čepřovice připravila opravdu užasné karnevalové řádění s Fešákem Pínem a Bóňou BON Bóňou. Připraven bude bohatý doprovodný program a naučíte se i tanec :)

Informace k programu pro rodiče:
Fešák Píno
Je stále usměvavý a dobře naladěný přítel všech malých i velkých dětí. Skotačí od rána do večera. Miluje smích a zábavu. Je nejšťastnější, když může fešáky a fešandy potěšit svými písničkami, přivézt jim radost, smích, ale také poučení.

Bóňa BON Bóňa
Je nerozlučná kamarádka Fešáka Pína. Její nejoblíbenější činností je pohyb na všechny způsoby, ale nejvíce tanec. Miluje bonbóny všech příchutí a velikostí, kterých má pro své dětské kamarády vždycky dostatek.

Show programy Fešáka Pína jsou profesionální, moderní, vtipné, veselé, hravé, interaktivní, zábavné, plné tance, soutěží a velké dávky smíchu. Pořady jsou určené pro děti od 4 do xx let, pro děti z MŠ, děti 1. stupně ZŠ a rodiny s dětmi. V průběhu hudebně-zábavné show nechybí pódiové efekty, krásné odměny a mnoho dárků. Představitel Fešáka Pína je herec a zpěvák Josef Bača, představitelka Bóni BON Bóni je herečka a tanečnice Petra Mošovská.

Písničky, které v pořadech zazní, jsou součástí 1. oficiálního CD Fešáka Pína – Bambilión a druhého chystaného CD , skládá přední český hudební skladatel a producent Viktor Dyk.

Vystoupení Fešáka Pína není animátorským programem. Jedná se o hudebně-zábavnou pódiovou produkci složenou z vtipných a detailně nazkoušených hereckých scének, gegů, propracovaných triků a kouzel, písniček, tanečních choreografií a soutěží, které pobaví velké i malé.

MÁTE SE NA CO TĚŠIT.

Místo konání akce: Obec Čepřovice, Čepřovice 58, Čepřovice
Datum začátku akce: 17. Února 2018 16:00
Datum ukončení akce: 17. Února 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1557N 13.9747E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětská maškarní párty pro děti

Jméno organizátora: Obec Čepřovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice