Dětský den: Bylo nebylo

Akce Hradec Králové

Dětský den: Bylo nebylo
Akce pro děti
Další akce ve městě Hradec Králové

Dětský den: Bylo nebylo

V sobotu 3. června společně oslavíme Mezinárodní den dětí! Přijďte s rodinou, přáteli, sousedy, ale hlavně s dětmi si zasoutěžit, pohrát, tvořit, zvídat, zkrátka užít si den! Vstupné je zdarma.

Dobrodružný den plný her, poznávání, workshopů a soutěží s názvem „Bylo nebylo“ se odehraje na dvou místech od 10:00 do 17:00. Akce se koná ve spolupráci s akciovou společností Městské lesy Hradec Králové a státním podnikem Lesy České republiky.

U nás v centru na vás čeká kreativní tvoření a hrátky s dýhou, malování na obličej, hod šiškou, taneční vystoupení, workshopy nebo interaktivní naučné tabule a prvky Lesního světa. Po celý den bude na pódiu moderovaný program včetně tanečních vystoupení a soutěží.

V nedalekých městských lesích u Rytířského hradiště a rybníku Češík budete moci poznávat přírodu s lesními pedagogy, seznámit se s dravci, zažít bitvu o hradiště a souboje se středověkými zbraněmi, vyzkoušet si střelbu s lukem a samostřílem nebo boj s mečem a štítem. U Hradiště se nachází také ohniště pro opékání vlastních dobrot.

Každá rodina i skupina dostane na začátku herní mapu s vyznačenými stanovišti umístěnými v OC Futurum a městských lesích. Za splnění jednotlivých úkolů bude možné získat stvrzující razítko. Celkem vás bude čekat 15 míst s úkoly. Dle počtu splněných úkolů čeká na každého odměna. Kdo splní většinu úkolů, bude zařazen do slosování o parádní ceny: tablet SAMSUNG, dárkovou kartu FUTURUM v hodnotě 1 000,- Kč, batoh ALPINE PRO Czech team a mnohé další.

Místo konání akce: OC FUTURUM Hradec Králové, Brněnská 1825/23a, Hradec Králové
Datum začátku akce: 3. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.197N 15.8489E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětský den: Bylo nebylo

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem