Dětský den ve Vojenském technickém muzeu Lešany

Akce Lešany

Dětský den ve Vojenském technickém muzeu Lešany
Akce pro děti
Web organizátora:
www.mocr.army.cz
Další akce ve městě Lešany

Dětský den ve Vojenském technickém muzeu Lešany

Již pošesté se uskuteční ve Vojenském technickém muzeu Lešany Dětský den, tentokrát je ovšem provázán i s Dnem spojovacího vojska Armády České republiky. Odehraje se v sobotu 23. září v celém areálu muzea. Vstup je zdarma, pro veřejnost se brány otevírají v 9 hodin a 30 minut.

Krátce po 9.30, kdy se muzeum otevírá, se budou hned u vchodu do muzea rozdávat soutěžní listy s mapou stanovišť jednotlivých soutěží, s programem a pravidly Dětského dne. Kdo se chce tedy účastnit soutěží, nechť si vyzvedne soutěžní listy, kam mu budou zaznamenávány výsledky. Není přitom ale nutné absolvovat všechny soutěže, je možné se zúčastnit jen některých.

Soutěžních stanovišť je letos celkem 25, což je skutečně vysoký počet a měl by tedy zajistit, aby na své přišli skutečně všichni návštěvníci Dětského dne. Soutěžit se bude v časovém rozmezí od 9.40 do 14.30. Soutěže jsou určeny dětem a mládeži do 18 let. Některé soutěže mohou bez potíží absolvovat i předškolní děti.

Zde je výběr z jednotlivých soutěží: Překonávání lanové dráhy, Hod granátem na cíl, Skládání puzzle na čas, Airsoftová střelnice (dlouhé i krátké zbraně), Vzduchovková střelnice, Překonávání zamořeného území s pomocí koberců, Překonávání zamořeného území s pomocí masek, Vědomostní soutěž o čs. armádě, Překážkový běh v kanadách s batohem na zádech, Zdravověda, Rozcvička čs. armády, Rozsvícení žárovky nožním dynamem, Nalezení poruchy, oprava telefonní linky a navázání spojení, Předání zprávy telegrafií atd.

Mezi 15.30 – 16.30 se uskuteční jízdy v historické vojenské technice v aréně, a to na základě poukázek zakoupených za tzv. Lešanské kačky, které je možné získat účastí v soutěžích.

Vstup zdarma.

Místo konání akce: Vojenský Historický Ústav Lešany, Lešany
Vstupenky: http://www.vhu.cz/co-vsechno-muzete-vyzkouset-na-detskem-dni-v-lesanech/
Datum začátku akce: 23. Září 2017 09:30
Datum ukončení akce: 23. Září 2017 17:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.8558N 14.5413E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětský den ve Vojenském technickém muzeu Lešany

Jméno organizátora: Ministerstvo obrany České republiky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce