Dětský sportovně-branný den

Akce Králíky

Dětský sportovně-branný den
Akce pro děti, Den dětí
Další akce ve městě Králíky

Dětský sportovně-branný den v Králické úevnostní oblasti

8. ročník Dětského sportovně-branného dne v KPO začne v obvyklém čase od 9:30 do 11:00 hodin ve vstupním areálu tvrze Hůrka. Na začátku akce obdrží děti registrační kartičku pro zapisování potvrzení účasti v jednotlivých disciplínách, případně bodů získaných v těch disciplínách a dále malé občerstvení na cestu (v podobě nápoje a sladkostí).

Následně se účastníci postupně přesunou (včetně svého doprovodu) pod vedením organizátorů ze vstupního areálu podzemím tvrze Hůrka až na její povrch, odkud sestoupí směrem k lehkým objektům č. 111 a 112 a následně přejdou přes srub K - S 14 U cihelny do Vojenského muzea Králíky.

Celá uvedená trasa bude zahrnovat sportovní a soutěžní stanoviště i naučné disciplíny (jízda na vysuté lanovce, střelba dětským lukem, základy práce pyrotechnika, tunel odvahy, schodiště vytrvalosti, orientace v terénu, střelba ze vzduchovky, hod granátem, základy zdravovědy, základy silničních pravidel, poznávání lesních dřevin, hod obručí na cíl, malířská soutěž, jízdy bojovým vozidlem pěchoty a ukázky bojového umění MUSADO…).

Tak jako v letech minulých si některé disciplíny budou moci vyzkoušet i rodiče a prarodiče. Časová náročnost se podle věku a zdatnosti dětí bude pohybovat od cca 180-220 minut. Zakončení programu je situováno - tak jako v uplynulých letech - do prostoru Vojenského muzea Králíky, které poskytne sociální zázemí a další atrakce. Tady dětští účastníci obdrží drobné dárky a také občerstvení - grilované párky/klobásy, pečivo, nápoj.

Vstupné, stejně jako v minulých ročnících akce, se nevypírá: děti od 0 do 15 let zdarma, jeden dospělý člen doprovodu zdarma.

Zve

SPOLEČNOST PŘÁTEL ČS. OPEVNĚNÍ, o.p.s.

Místo konání akce: tvrz Hůrka, 17. listopadu 1938, Králíky
Datum začátku akce: 27. Května 2017 09:30
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0828N 16.7659E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětský sportovně-branný den v Králické úevnostní oblasti

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce