Digital love party

Akce Brno

Digital love party
Zábava, párty
Web organizátora:
ahoybrno.cz
Další akce ve městě Brno

Digital love party ~ Ahoy ~ 1.7.2017 ~ vstup zdarma

~ Buď součástí pořadu Digital Love na TV Óčko ~

Sobotní taneční party na AHOY bude v režii hudebního pořadu Digital Love na TV Óčko, který sestavil line-up a bude z party natáčet reportáž, jejíž součástí můžete být i vy!
~ VSTUP ZDARMA ~

Digital Love je nová multiprojektová platforma, která zahrnuje televizní pořad stejného názvu na Óčku, špičkové dance house eventy, mediální a marketingovou komunikaci a zastoupení několika předních DJs a umělců.

Celý koncept je postaven na spojení dvou slov: Digital – symbolizuje současnou dobu a styl hudby a Love – symbolizuje vše, co ze slova vyplývá a proč se lidé chodí bavit.
http://digitallove.cz/

21:00 otevření areálu
21:30 Angelos (pure house)
22:30 Nick Hardin (retro EDM)
00:00 Bastien (tek-house)
1:00 Danny Bright
Manak
Thin & Thick
a další

Danny Bright
Oblíbený český DJs, který svým hutným energickým, ale zároveň temným techno soundem pravidelně supportuje zahraniční headlinery vystupující po celé ČR. Bývá součástí line-upů většiny významných festivalu u nás jako Mácháč, Pleasure Island, Beats For Love, Sun Festival a v neposlední řadě jeho rezidentní PRIGL Festival. V minulosti vystoupil několikrát i v zahraničí například na slovinském techno festivalu Secret Garden nebo v klubech jako Ministry of Sound (London), Cafe del Mar (Bodrum), Catamaran (Bodrum), Alora Beach Club (Bodrum) či La Vela (USA). Danny Bright nám svou vytříbenou techniku mixu předvede v pátečním lineupu PRIGL HALL!

Thin & Thick
Brněnský projekt, za nimž stojí známé tváře na českém poli elektronické hudby, Duncan Grey a Andy Smitth. Jsou rezidentními DJs hudebního klubu EXIT a od svého vzniku v roce 2014 pravidelně vystupují na významných domácích eventech jako Dark Hall, Mácháč Festival, Stability, Let It Roll a nebo na exkluzivních silvestrovských oslavách v brněnském Bobycentru a Sono Centru

Nick Hardin
Český DJ, který je ovlivněn future housem, deep housem, acid, progressive housem a bigroom housem. Je rezidentem top klubu Mecca v Praze. Supportoval Justina Prima, Joey Dala, Marcela Woodse, Maura Picotta a další.
Vystupoval v rádiové show Touchdown.

Bastien
Rezident klubu EXIT, jehož skutečnou dlouholetou láskou je melodické až temné techno a deephouse ve všech jeho podobách.
Dělal support Worakls, Hot X, KlangKarusell, Stefano Noferini, Ant Brooks, Karotte, Manuel de la Mare, Federico Scavo, Alex Kenji, Lissat & Voltaxx a mnoha dalším.

Místo konání akce: AHOY, Přístavní 1179/57, Brno
Datum začátku akce: 1. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 2. Července 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2295N 16.5199E

Případné změny si prověřte na webu akce Digital love party ~ Ahoy ~ 1.7.2017 ~ vstup zdarma

Jméno organizátora: AHOY
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov
Majáles 2024
Horní Náměstí, Znojmo
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav