Dnb night vol.2: RIDO, X.Morph, Aditiv

Akce Vysoké Mýto

Dnb night vol.2: RIDO, X.Morph, Aditiv
Koncerty, Zábava, párty
Mklub Vysoké Mýto - Městské kulturní zařízení, Vysoké Mýto
Další akce ve městě Vysoké Mýto

Dnb night vol.2: RIDO, X.Morph, Aditiv, M@rk/ M-klub Vysoké Mýto

Další dnb nigt v M-klubu! 21:00 - 04:00
Prodej vstupenek už zahájen na IC v Mejtě a taky online: http://tickets.colosseum.eu/incoming.aspx?mrsid=90&eventid=116695

RIDO

Rido patří v současnosti mezi jedny z nejaktivnějších a nejúspěšnějších drumandbassových producentů a DJů v České republice.

Svoji pozici také upevnil i několika cross-žánrovými spoluprácemi s kapelou Support Lesbiens (narozeninová cover verze skladby Beatles pro Karla Gotta, soundtrack k filmu Máj), s houslovou virtuoskou Gabrielou Demeterovou (adaptace Vivaldiho sonetů) či s českou návrhářkou Janou Berg (hudební doprovod k přehlídce Dotek). Jeho remix skladby Sweet Little Something od Support Lesbiens byl zvolen za českou drumandbassovou skladbu roku v anketě Drumandbass Awards 2008.

Rido má za sebou už řadu úspěšných releasů na uznávaných zahraničních labelech jako Citrus Recordings, Defcom Records, Fokuz Recordings, Intersection Recordings nebo .shadybrain Records. Ridova skladba Strangers se také objevila na CD příloze prestižního britského magazínu Knowledge.

Rok 2010 byl pro Rida velmi úspěšný, na kontě má čtyři vinyly u vydavatelství (Disturbed,Trust in Music a Fall Out Recordings) a také prvenství jako nejlepší producent a nejlepší track roku 2010 v anketě Czech Drumandbass Awards.

Začátkem podzimu si zahostoval na novém albu novozélandských Concord Dawn a další jejich spolupráce na tracku The Heat se objevila společně s nabušeným Detonate na Uprising records.

V březenu letošního roku 2011 to Rido posunul ještě o kousek dál a jeho futuristický singl vyšel na Obsessions recordings s tracky Exoplanet a Poison. V součastné chvíli se plně soustředí na spolupráci s legendárním vydavatelstvím Metalheadz, kde již vyšlo The Prague conenection EP, na kterém spolupracoval s producentem Hybrisem a poté svůj debutový singl s tracky Twisted a Core.

Tento rok má na svém kontě několik úspěšných remixů, například pro Johna B,Andain, Fridge magnets a nebo Freq Nasty. Ridova pestrá hudební minulost je dokladem jeho všestrannosti a tvrdé práce. Ať už v hudebním studiu nebo v klubu za DJským pultem, vždy si můžete být jisti tím, že Rido podá 100% výkon.

X.MORPH

X.Morph se začal DJingu vážněji věnovat kolem roku 1999/2000 a od té doby si vydobil postavení jednoho z nejuznávanějších a technicky nejzdatnějších DJů, které může naše dnb scéna nabídnout. Jeho DJské sety jsou velmi svižné, zábavné, zvukově propracované a vyvážené. Svými dlouhými a přesnými mixy si dokáže téměř okamžitě podmanit publikum, a nejen u tohoto stylu. X.Morph má stejně tak dobrý cit i pro breakbeat, zde je o něm bez ostychu možné říci, že tak progresivně jako on, v ČR breakbeat nikdo nepodává. Díky svým schopnostem se již roce 2003 stal vítězem slovenské soutěže o nejlepšího drumandbass dje „Jim Beam Wanted d’n’b DJ 2003”. Od té doby zahrál snad na všech větších openairech (Let It Roll, Hradhouse, Creamfields, …) a ve většině klubů v rámci ČR, ale i Slovenska. Je členem a zakladatelem brněnského sdružení Redrum a rezidentem party Stepslet a Free DNB Mondays v brněnském klubu Fléda. V roce 2011 tak již dlouho patří mezi úplnou českou DJskou špičku.

Místo konání akce: Mklub Vysoké Mýto - Městské kulturní zařízení, Litomyšlská 71, Vysoké Mýto
Vstupenky: http://tickets.colosseum.eu/incoming.aspx?mrsid=90&eventid=116695
Datum začátku akce: 29. Dubna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 30. Dubna 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9501N 16.1595E

Případné změny si prověřte na webu akce Dnb night vol.2: RIDO, X.Morph, Aditiv, M@rk/ M-klub Vysoké Mýto

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
4 Tenoři a Unique Quartet
KD Klobučan, Valašské Klobouky