DNB Session w/ Drumbassterds crew

Akce Mladá Boleslav

DNB Session w/ Drumbassterds crew
Zábava, párty
Další akce ve městě Mladá Boleslav

DNB Session w/ Drumbassterds crew

Další díl oblíbené DBN SESSION je tu! Tentokrát jsme si pozvali rozjetou partičku z pražské crew Drumbassterds, v čele s DnB matadorem Volume Plus!

► VOLUME PLUS
Matouš aka Dj Volume Plus má k drumandbassu blízko už pěkně dlouho. Několik let si nenechává ujít jedinou větší párty, kde zpravidla propaří celou noc. Postupem času přerostlo toto nadšení v myšlenku začít hrát a tak si v roce 2009 kupuje gramce, mix a několik desek. Hraní ho opravdu pohltí a trénováním tráví téměř všechen volný čas.
V květnu 2010 zakládá Drumbassterds crew a začíná pravidelně hrát v malých klubech. V tréninku nepolevuje, bag se stále naplňuje novými vinyly, přidává třetí gramofon a s tím přicházejí jak rychlejší mixy, tak i nabídky hrát ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Storm (bývalý Matrix) a Cross.
V únoru 2012 dělá další krok a se svou crew začíná pořádat pravidelnou klubovou noc DrumBox, v pražském klubu Matrix. V 5.ročníku ankety Czech Dnb Awards se umístil na 3.místě v kategorii Talent roku a v únoru 2013 se mu plní sen, tím že si zahrál na největší české dnb akci Let it Roll. Časem mění třetí gramofon za dva cd playery, ale po chvíli kompletně přesedá na digitál, v podobě čtyř cd playerů a díky tomu se jeho mixy opět posouvají o krok dál. K pořádání akce DrumBox přidává ještě akci Double Trouble, která se pravidelně koná v pražském klubu Cross.
V dubnu 2014 vyhrává Drumbassterds crew v 7.ročníku Czech Dnb Awards dvakrát 1.místo a to v kategoriích Crew roku a Klubová noc roku (Double Trouble) a Matouš k tomu přidává 4.místo v kategorii Dj roku.
V březnu 2015 vyhrává Drumbassterds crew v 8.ročníku Czech Dnb Awards dvakrát 1.místo a to v kategoriích Crew roku a Klubová noc roku (Double Trouble) a Matouš k tomu přidává 2.místo v kategorii Dj roku. Chvíli na to přichází Let it Roll s nábídkou přidat se k jejich bookingu a tu nadšeně příjmá a stává se tak jak Drumbassterds, tak i Let it Roll djem.
Za 6 let djingu si zahrál jak po boku celé české špičky, tak po boku zahraničních jmen jako jsou: Sub Focus (UK), A.M.C (UK), Sigma (UK), Tantrum Desire (UK), Sparfunk (UK), Mindscape (HU), Levela (UK), Zero-Method (HU), Kg (UK), B-Complex (SK) a mnoho dalších…
Jeho sety vynikají především častými double dropy, dlouhými mixy a prokládáním pomocí třetího a čtvrtého kanálu, takže tracky se jen sypou! Můžete se vždy těšit na kreativní set, plný bass, vokálů a melodií, podaných takovým způsobem, že nebude nikdy chtít, aby přestal hrát.
FB: www.facebook.com/DJVOLUMEPLUS

► HOUBASS
Dj a producent z Mnichova Hradiště, sídlící v Praze. Když se v mládí rozhodoval co dál dělat, drum&bass pro něj byl jasnou volbou. Po několika letech vymetání mejdanů to už nevydržel a v roce 2012 se sám vrhá za mix.
Následuje pár týdnů domácího hraní tvrdých bassline a když už to doma nemůže nikdo vydržet, vyženou Houbasse do lokálního klubu Velkej Cajk.Poté společně s několika přáteli zakládá crew Hustej Nazef, s kterou vymetá kluby napříč středními a severními Čechami.
Mezitím zkoumá, jak dnb vlastně vzniká a jak se skládá, po čase se tak vrhá do tajů hudební produkce a po několika prvotinách přichází v únoru 2016 se svým debut EP Public Control. Houbass se snaží vrýt do paměti posluchačů jako synonymum tvrdého dnb, takže od něj žádné zpívánky nečekejte. Zákrok na vaší hemisféře provede rychle a bezbolestně.
FB: www.facebook.com/houbassproduction
SC: https://soundcloud.com/houbass

► PMDR
DJ PmdR je rodák z Bratislavy a do kontaktu s DJingem příchází v roce 2013. V létě 2014 se stěhuje do Prahy, kde nabíra časem hodně zkušeností a přechází na hraní ze tří playerů. Přelomový byl začátek roku 2016 kde aktívně začína hrát pod slovenskou crew Masokombinát a taky pod pražskou crew Drumbassterds.
Po čase sbírání hudebních zkušeností chce zažít více a postupně dostává se do předních bratislavských klubů – SubClub, Batelier, Fuga, Radost a také na Open Air Bee Free. V Praze jste ho mohli slyšet v klubech jako Roxy, Cross, Storm, Uhelna, Palác Akropolis a na festivalech Rock for People v Plzni a Let It Rolle Millovicích.
Aktivně se podílí na organizaci mejdanú jako například Double Trouble, Drumbox, Bassfight, Drum’n’Brainz a během svého krátkého působení si zahrál po boku jmen jako jsou: Insideinfo (UK), Hypoxia (BG), Volatile Cycle (UK), Signal (NL), Joe Ford (UK), Tr Tactics (AT) nebo Hallucinator (IT). V jeho setech převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry dnb, inspirovaná labelmi jako Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz a to vše ze 3 decků.
FB: wwww.facebook.com/djpmdr
SC: https://soundcloud.com/djpmdr

► FEELA
Feela začíná pravidelně navštěvovat drum&bassové akce kolem roku 2007 a díky tomu se seznamuje s dalšími lidmi, kteří sdílí stejné nadšení pro hudbu a djing. V tu chvíli dostává první impulz k hraní, našetří peníze a v roce 2008 kupuje své první gramofony a začíná trénovat, jak to jen jde.
O rok později začíná s Reprospekt crew pořádat pravidelné party po menších klubech v Praze a přitom dále shání nové desky a piluje mixy, jak jen mu to čas dovolí.
Koncem roku 2013 přechází z gramofonů na cd playery a postupem času přidává další dva kanály, díky čemuž se mu otevřeli dveře jak k rychlejším a přesnějším mixům, tak i k trackům které na vinylech nikdy nevyšly.
V lednu 2014 zakládá se svým kolegou Aspirem projekt No Culture - No Future, který se časem stal rezidentní nocí v Paláci Akropolis a díky jeho píli mu časem začínají přicházet nabídky na hraní v klubech jako je Cross nebo Storm (bývalý Matrix). Díky tomu si mohl zahrát na akcích, jako jsou Double Trouble, nebo Take Control. Takhle to jde beze změny až do konce roku 2014, kdy dostává nabídku připojit se k Drumbassterds crew, kterou s radostí přijímá a začíná se tak podílet na všech jejích aktivitách.
Za 6 let djingu si zahrál jak po boku celé české špičky, tak po boku zahraničních jmen jako jsou: Fourward (AT), Optiv (UK), Btk (BRA), L-Plus (SK), Akov (UK) a dalších…
Nejvíce ho baví míchat melodický drum&bass s neurem a občas ho chytne chuť rozpoutat peklo na parketu pomocí všech čtyř kanálů! Také ho baví remixy známých "old school" písniček.
FB: www.facebook.com/DjFeela

► LIFESIZE MC (UK)
Profesionální Live MC/Vokalista s deseti lety zkušeností, vystupující na festivalech a v klubech napříč Evropou a Velkou Británií. Z několika jmen se kterými spolupracoval můžeme zmínit například Danny Byrd, Nicky Black Market, Tobax, Donnovan 'Badboy' Smith. Lifesize MC si za své působení vyvinul všestranný a komplexní styl, díky kterému se stává nezaměnitelnou součástí DnB scény.
Na každé stagi, klubu nebo akci kde Lifezise MC vystupuje s sebou přináší nový nádech a lyrickou příchuť. Jeho další vášní je zpívání, kterému se momentálně ve formě freestyle hiphopu a vokálů věnuje se svými dvěma bandami vystupujícími v různých částech ČR.
Jeho nehynoucí láska k Drum and Bassu se začala projevovat už v mládí a dnes díky svému opravdovému freestylu a vokálům obohacuje MC sféru něčím vyjímečným. Kíčovou vlastností tohoto pražského MC je schopnost rozpoznat kdy se zapojit do setu a kdy ne. Mezi jeho silné stránky patří také "double time", nadzvuková rychlost, kterou to sype do mikrofonu. Nedávno táké podepsal smlouvu s Druid Records, kde chystá hromadu novýho matroše připravenýho k vydání. To Lifesizovi společně s připojením k Drumbassterds crew předpovídá zajímavou budoucnost.
FB: www.facebook.com/lifesizemc
SC: https://soundcloud.com/lifesizemc

► DRUMBASSTERDS CREW
Drumbassterds vznikla v květnu 2010, kdy se Volume Plus rozhodl posunout dál své nadšení pro djing a drum&bass. Spouští webové stránky a se Skáčkem začínají hrát v menších pražských klubech, jako je Styx, Le Mirage a Shadow Azyl. V červenci 2011 je přibrán Martyyno a kluci společně obráží všechny kluby kde je jen nechají hrát.
V únoru 2012 se rozhodnou začít pořádat větší akce a tím vzniká klubová noc DrumBox, kterou pořádají pravidelně až do ukončení provozu klubu Matrix (dnešní Storm). Mezitím ovšem začali dělat s Liquid Dnb crew mejdan s názvem Double Trouble, který se pravidelně koná v pražském klubu Cross a v současnosti je to jejich hlavní párty.
V roce 2014 přibirají do crew nového člena dje Feelu a o rok později dalšího člena, dje Pmdr. V roce 2016 oprašují mejdan DrumBox a přesouvají ho do pražškého klubu Uhelna, kde pokračují ve stejném konceptu, jako za starých časů.
Mezi jejich úspěchy patří výhra v 5.ročníku ankety Czech Dnb Awards, kde se umístil Volume Plus na 3.místě v kategorii Talent roku, dále výhra v 7.ročníku Czech Dnb Awards, kde obsadili dvě 1.místa v kategoriích, Crew roku, Klubová noc roku (Double Trouble) a Volume Plus k tomu přidal 4.místo v kategorii Dj roku a výhra v 8.ročníku Czech Dnb Awards, kde obsadili dvě 1.místa v kategoriích, Crew roku, Klubová noc roku (Double Trouble) a Volume Plus k tomu přidal 2.místo v kategorii Dj roku.
Ovšem největší výhra jste vy, když vás vidíme vysmáté a spokojené pařit na našich akcích!
Za svou 5 letou existenci Drumbassterds udělali nespočet mejdanů, zahráli na většině významných tuzemských akcí, po boku české djs špičky a s velikány jako jsou: Sub Focus (UK), Tc (UK), Tantrum Desire (UK), Dimension (UK), Amc (UK), Sigma (UK), Smooth (SL), Fourward (AT), Zero-Metod (HU), Mindscape (HU), Akov (UK), Levela (UK) a mnoho dalších…
Jejich cílem je dělat kvalitní parties, kde si každý užije výbornou taneční atmosféru, která ho udrží před bednami až do rána!

►SALI
Dj a Producent z Turnova. Mladý talent o kterém jistě ještě uslyšíte.
FB: www.facebook.com/SAli.deejay
SC: https://soundcloud.com/salideejay

VSTUP 100,-

Místo konání akce: Club Forum, 17. listopadu 1296, Mladá Boleslav
Datum začátku akce: 7. Dubna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 8. Dubna 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4308N 14.9228E

Případné změny si prověřte na webu akce DNB Session w/ Drumbassterds crew

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice
hřiště pod kostelem, Úvaly
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov