DOBROČINNÝ KNIHOTRH VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

DOBROČINNÝ KNIHOTRH VE ZLATÉM JABLKU
Jarmarky a trhy, Kultura
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Charitativní akce KnihoTrh se na jaře vrací do obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Prodejem knih z druhé ruky bude tentokrát získávat finanční prostředky pro organizaci Dobré Ruce, která pečuje o opuštěné kočky. Stovky knih budou k mání v pátek 23. března od 16 do 20 hodin. 

Návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně budou mít opět možnost nakoupit si knihy a zároveň tím přispět na dobrou věc. KnihoTrh, který tradičně pořádá Zlínský nočník, dává znovu do oběhu již přečtené knihy a z jejich prodeje financuje nejrůznější charitativní projekty. 

Výtěžek z březnového KnihoTrhu pomůže zlínskému spolku Dobré Ruce, který provozuje útulek pro kočky v nouzi. Knihy do prodeje zajistily organizace Dobroděj Zlín, Dotek Vizovice a pořádající Zlínský nočník. Jistě se mezi nimi najdou i takové, které se již v knihkupectvích nedají koupit, a to více mohou potěšit své nové majitele. 

Knihy, které udělají radost dvakrát - jak novým čtenářům, tak i příspěvkem potřebným, budou v prodeji v přízemí galerie obchodního centra v pátek 23. března od 16:00 do 20:00 hodin. Na charitu poputuje 20 Kč z každé prodané knihy.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Klobucký hospodářský trh 2024
Tržnice před Starou radnicí, Valašské Klobouky
FARMÁŘSKÉ TRHY VSETÍN 2024
Dolní náměstí, Vsetín
Klobucký hospodářský trh 2024
Tržnice před Starou radnicí, Valašské Klobouky
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
Vimperské trhy 17.08.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk