Domácí zabíjačka v restauraci Rebel Wings

Akce Praha

Domácí zabíjačka v restauraci Rebel Wings
Vaření, Gastronomie
Rebel Wings, Praha
Další akce ve městě Praha

Domácí zabíjačka v restauraci Rebel Wings

Od soboty 21.1. 2017, každý víkend, jsme pro vás připravili zabíjačku v restauraci Rebel Wings a to formou buffetové nabídky s tím, že vás nebudeme omezovat v tom co sníte a kolik toho sníte. Za částku 399,- Kč bude moci ochutnat co budete chtít a kolik toho budete chtít. Všechny uvedené dobroty jsou domácího původu a věříme, že vám budou chutnat.
Budou nabízeny studené předkrmy – vepřový bok v paprice a chilli, paštiku, škvarkovou pomazánku, huspeninu atd.
Klasické teplé zabíjačkové speciality – jitrničky, jelita, prejt, zabíjačkový guláš, ovar, zabíjačková polévka – prdelačka atd.
K těmto zabíjačkovým specialitám budeme servírovat – zelí, výborný kváskový chléb, šťouchané brambory, vejmrdu – čerstvý křen s jablky atd.
No a aby to nebylo jen o mase, připravili jsme pro vás jako dezert, opět vše domácí, jablka v županu a dukátové buchtičky s vanilkovým krémem.
Aby vám ty zabíjačkové pochutiny pěkně klouzaly, jako bonus bude pro vás připraveno pivo Rebel z havlíčkobrodského pivovaru Grep citron za bezkonkurenční ceny 0,3l za 5 Kč a 0,5l za 10,- Kč.
Děti do 1,20 m výšky mají cenu poloviční, tj. 199,- Kč. Pokud by vás přišlo víc a někdo neměl na zabíjačku chuť, může si objednat z klasického jídelního lístku, který bude hostům k dispozici.
Věříme, že se vám nabídka bude líbit a že přijdete ochutnat domácí zabíjačkové speciality do restaurace Rebel Wings, Hybernská 28, Praha 1.
Rezervaci můžete provést na webových stránkách www.rebelwings.cz a nebo telefonicky na čísle 733 120 225. Prosím uvádějte heslo „Zabíjačka“, abychom věděli, kolik toho připravit. Ať nemusíme někoho odmítat. Děkujeme.

Místo konání akce: Rebel Wings, Hybernská 28, Praha
Vstupenky: http://www.rebelwings.cz/#reservations
Datum začátku akce: 21. Ledna 2017 11:00
Datum ukončení akce: 22. Ledna 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0869N 14.4342E

Případné změny si prověřte na webu akce Domácí zabíjačka v restauraci Rebel Wings

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem