Drum Session w/ DLR & MC Gusto

Akce Plzeň

Drum Session w/ DLR & MC Gusto
Zábava, párty
Papírna Plzeň, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Drum Session w/ DLR & MC Gusto, Akira

////////////////////////////////
DRUM SESSION
Papírna Plzeň
17.02.2017
////////////////////////////////

Touto již čtrnáctou DRUM SESSION se posouváme zase o nějaký ten level dále. Projekt po úspěšné premiéře v Papírně, kde vystoupil Phentix a A-Cray, se i pro tentokrát uskuteční na stejném místě.
Nýní bude DRUM SESSION hostit opravdovou drum and bassovou legendu, kterou Plzeň ještě nikdy nezažila a navíc k němu vystoupí i skvělý MC. Nebudu se tu rozepisovat, stejnak ho všichni znáte :)

!!!! Až z Velké Británie zavítá na DRUM SESSION sám DLR (UK) a MC Gusto (UK) !!!!

Od minulé akce se však nyní bude ještě více posilovat zvuk, takže se máte na co těšit :)

★ Massive sound
★ Great light scene
★ Awesome place in Papírna Plzeň
★ And the mighty DLR - king of Drum and Bass!!!

★★★ DLR (UK) ★★★
Dispatch Recordings / Metalheadz

DLR je jedno z jmen, které se člověku vybaví když se řekne Drum and Bass, a to po celém světě. Není tomu však náhle, jeho produkce je hlavně mezi undergroundovou scénou velmi ceněna již mnoho let.

V roce 2012 nasadil svým albem s Octanem “Method in the Madness” laťku hodně vysoko. Tracky jako “Set up the set” a “Murmur (ft. Break)” se staly na dlouhou dobu klubovou klasikou. Po šňůře vydaných singlů, EP a nespočet remixů co vydal na labelech jako Symmetry Recordings, Utopia Music, Metalheadz, Dispatch Recording se ale DLR nezastavil a v roce 2015 vydal jeho druhé album “Seeing Sounds”. A znovu se jeho produkce dostala o několik řádů dál a nikdo už v tu chvíli nemohl pochybovat, že se tím zapsal mezi legendy undergroundového zvuku.

V roce 2016 DLR nezastavuje, ba naopak ještě přitápí. Momentálně vydává jeho třetí album na Dispatch Recordings s názvem “Dreamland”.
Taktéž zakládá project “OneMind” s britským producentem “Mako”. Připravují pro DLR již čtvrté album a má být vydáno na legendárním labelu “Metalheadz”.

Rozhovor na UKF.com "Living In A Dreamland":
https://ukf.com/words/dlr-living-in-a-dreamland%E2%80%A8/17853

DLR video set (live from Double Trouble - Cross club - 2015)
https://www.youtube.com/watch?v=_xeUV3u0WIo
-----------------------------------------------------------------

★★★ MC Gusto (UK) ★★★

V naprosto šíleném boji Drum and Bassových MC's vyčnívá Gusto mezi ostatními něčím speciálním. Jeho počínání je inspirováno hlavně pozdní érou drum and bassu 90tých let, kdy tenkrát vládl klubům hlavně Jungle. Už po třídách na škole začal sesílat přísný bars, později dělal MCho na pirátských radiových stanicích Flashback a 2GFM. Již v roce 2004 se stal Gusto nedílnou součástí britského drum and bassu. Hostoval akce s legendami jako Ed Rush, Golfie, ShyFX. V roce 2007 se přestěhoval do Londýna a začal skládat vlastní tvorbu. Později se objevil jako vokálový doprovod v trackách jako "Red Mist", "Gravity", které vyšly na Dispatch Recordings a v roce 2012 v "Mainframe", který vyšel na Renegade Hardware.

V roce 2016 se Gusto vrací do studia a pracuje na kolaboracích s několika významnými producenty z celého světa. A jedním z nich je právě DLR. MC Gusto je dnes pojem, který nedílně patří k dnešní drum and bassové scéně.
-----------------------------------------------------------------

★★ Akira (Deadly Viperz) ★★
Let it Roll / Shadowbox.cz

Při posledním rozhovoru se přiznal, že už to bude tento rok 20 let od jeho prvního hraní. Jeho zkušenosti a DJ skills jsou k nezapření. Jeho styl hraní je vždy přizpůsoben publiku. Nikdy jsem nezažil set, který by mi od něj nebavil!

Akira je součástí velmi známého b2b projektu Deadly Viperz.
Jak už to tak bývá, dobrý věci vznikají náhodou. Pár společných hraní, kdy B2B bylo spíš východiskem z časový nouze narvaných lineupů, dalo dohromady dva jezdce stáje Shadowbox – Akiru a Anakina. Po druhým společným výletu na Slovensko v roce 2005 zjistili, že je společný hraní prostě baví a že to asi baví i lidi na parketě a všude kolem. Okamžitě si vymysleli ostrej název Deadly Viperz (možná podle tehdy aktuálního Tarantinova Kill Billa) a jelo se. Akce, na kterých spolu od tý doby vystoupili už asi nikdo nespočítá, stejně jako desky, mixy a propocený trika tanečníků. Namátkou: Let It Roll, Cosmic Trip, Summer Of Love, Bush, Shadowbox@Roxy, Reset Open Air na Slovensku. Vystoupili po boku největších hvězd dnb nebe, jako Friction, Andy C, Spectrasoul, High Contrast, London Elektricity, Cyantific, Commix, Sub Focus, John B, Aphrodite, Roni Size, LTJ Bukem, Pendulum, Noisia, Chase & Status, Shy FX a dalších a dalších a dalších.

-----------------------------------------------------------------

DRUM SESSION w/ DLR (UK) & MC Gusto (UK)
Papírna Plzeň
★17. 2. 2017★
www.metrostore.cz

Místo konání akce: Papírna Plzeň, Zahradní 173/2, Plzeň
Datum začátku akce: 17. Února 2017 20:00
Datum ukončení akce: 18. Února 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7364N 13.3862E

Případné změny si prověřte na webu akce Drum Session w/ DLR & MC Gusto, Akira

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce