Edith Piaf - Milovat k smrti

Akce Vyškov

Edith Piaf - Milovat k smrti
Divadlo
Web organizátora:
www.mksvyskov.cz
Další akce ve městě Vyškov

Edith Piaf - Milovat k smrti

Malý muzikál o velké Edith Piaf.
Osudy Edith Piaf od jejích počátků na pařížských ulicích, přes světové úspěchy až po nešťastnou a depresivní ženu propadlou alkoholu jsou prezentovány formou klasického muzikálu – střídáním činoherních mluvených scén a živého zpěvu nesmrtelných písní Edith Piaf s českými texty Jiřího Dědečka. "Světlana hraje svou Edith jako o život."

Ve strhujícím příběhu sledujeme životní cestu Edith Piaf: zázračné uzdravení v dětství, zpívání na pařížských dvorech a uličkách, seznámení s Charlesem Aznavourem a Yvesem Montandem, fantastické úspěchy v největších evropských divadlech, turné po USA, závislost na alkoholu, muže a ženy v jejím životě, osudové vztahy, autonehody, nemoci, život plný lásky i samoty, život v chudobě i přepychu. Edith Piaf byla vždy a za všech okolností pevně rozhodnuta žít naplno, zpívat naplno, milovat naplno... až k samotné smrti.

15 nejslavnějších evergreenů Edith Piaf, které uslyšíte v muzikálu MILOVAT K SMRTI, právem patří k nejznámějším světovým šansonům vůbec: největší hit NELITUJ (Non, je ne regrette rien) - zároveň i titulní píseň nového CD Světlany Nálepkové, proslulé ŽIVOT JAK RŮŽE (La vie en rose), strhující BOŽE MŮJ (Mon Dieu), originální PADAM, PADAM, nezapomenutelný MILORD, melancholické JAKO JÁ (Comme moi) nebo JEN DÉŠŤ (Il pleut), zamilované MILENCI NA JEDNU NOC (Les amants d´un jour) a HYMNUS NA LÁSKU (L´hymne a l´amour), ale i rychlejší, až "šantánové" písně jako JEZDEC, CHUDÁK JAN a další.

Místo konání akce: Městské kulturní středisko Vyškov, Jana Šoupala 4, Vyškov
Vstupenky: http://www.mksvyskov.cz/event/207762/edith-piaf-milovat-k-smrti
Datum začátku akce: 19. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 19. Února 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2781N 16.9981E

Případné změny si prověřte na webu akce Edith Piaf - Milovat k smrti

Jméno organizátora: Městské kulturní středisko Vyškov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub