Eisensteiner Rauhnacht

Akce Železná Ruda

Akce pro děti, Kultura, Zvyky a tradice
Web organizátora:
bohemiatours.de
Další akce ve městě Železná Ruda

O co se jedná?

Večer plný působivých představeních, ohnivá show a závěrečný ohňostroj v údolí pod Velkým Javorem v Bavorské Rudě - ta se nachází přímo na česko-německé hranici.

Dvacítka uměleckých skupin z Bavorska, Rakouska a také skupiny z Česka zaujmou živými show, doplněnými ohňovými a pyrotechnickými efekty. K vidění bude více než 300 různorodých vystupujících - strašidel. Dechberoucí představení potrvá přes 3 hodiny.

O neobvyklou zvukovou kulisu se postará několik skupin s “kravskými” zvony, jejichž představení je opravdu něco výjimečného.

„Noci vykuřování“ (Rauhnächte) patří mezi staré lidové zvyky z Bavorského lesa. Démoni, čarodějnice, chlupaté nestvůry, čerti a jiná nedobrá stvoření zahánějí zlé duchy pomocí svých hlučných kravských zvonů, svišticích bičů a bubnů.

 

Základní informace:

Datum: sobota 28.12.2019

Místo: Bayerisch Eisenstein (Bavorská Ruda) – náměstí, Hohenzollernstraße 1

Časový program:

16:00 – otevření areálu

18:00 – 21:10 – začátek show, vystoupení skupin

21:10 ohňostroj

21.15 - 21:45 - závěrečná část show

následuje afterparty s otevřeným koncem.

Vstupné: 7 € – dospělí, 4 € – děti 5-14 let, děti do 4 let zdarma. Vstupenky se prodávají přímo na místě.

Občerstvení: stánky s občerstvením přímo v areálu nabídnou bohatý sortiment jídla a pití. Svařák a punč pro zahřátí je samozřejmostí.

Rodiny s dětmi: akce je více než vhodná pro rodiny s dětmi. Skupiny, jakkoliv strašidelné, jsou připravené na dětské návštěvníky. Můžete se tak těšit i na dětské čarodějnice, minikrampusáky nebo anděly rozdávající hodným dětem sladkosti a dárečky. Proto můžeme tuto akci rodinám s dětmi vřele doporučit a jistě si užijí spoustu zábavy. A v neposlední řadě nezapomeňte na strašidelné malování na obličej, které bude k dispozici zdarma před začátkem programu.

Rodiny s dětmi: akce je více než vhodná pro rodiny s dětmi. Skupiny, jakkoliv strašidelné, jsou připravené na dětské návštěvníky. Můžete se tak těšit i na dětské čarodějnice, minikrampusáky nebo anděly rozdávající hodným dětem sladkosti a dárečky. Proto můžeme tuto akci rodinám s dětmi vřele doporučit a jistě si užijí spoustu zábavy. A v neposlední řadě nezapomeňte na strašidelné malování na obličej, které bude k dispozici zdarma před začátkem programu.

Jméno organizátora: Bohemia Tours
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce