Energiáda 2017

Akce Obořiště

Energiáda 2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Web organizátora:
veselarodina.org
Další akce ve městě Obořiště

Energiáda 2017

3. ročník sportovní akce pro celou rodinu s názvem Energiáda je

Připraveno bude několik sportovních stanovišť, které mohou plnit návštěvníci jako jednotlivci, jako skupiny, ale hlavně jako rodiny. Těšit se můžete na turnaje v beach volejbale, tenisové stanoviště, turnaj v ping pongu, běžecký závod či opičí dráhu. Pro letošní rok, jsme navíc ve spolupráci s Aerobik studiem Orel Dobříš a jeho lektorkami, připravili cvičení pod širým nebem. Návštěvníci si tak budou moci zkusit lekci s posilováním, oblíbenou zumbu nebo power jógu. Penzion Nový rybník Vám pak v tento den za zvýhodněné ceny zapůjčí lodičky či šlapadla na projížďku po místním rybníku.

Samozřejmě nebudou chybět i další zábavné soutěže pro děti i dopělé a jako doprovodný program nebudou chybět výtvarné dílny a děti se mohou těšit i na oblíbené malování na obličej nebo skákací hrad.

Přijďte s námi odstartovat školní rok aktivně a vesele s celou svou rodinou. Spojte si neděli s posezením, sportem i zábavou. Vstupné do areálu penzionu je samozřejmě ZDARMA a není nijak omezeno. Těšíme se na Vás i na krásné zážitky.

STARTOVNÉ NA JEDNOTLIVÉ SPORTOVNÍ STANOVIŠTĚ A CVIČEBNÍ LEKCE:
děti do 15 let: 20 Kč
dospělí: 30 Kč
tým/rodina (2 a více): 50 Kč
Účastníci disciplín platí startovné za každý svůj start, který mohou u jednotlivých stanovišť opakovat, aby si například zlepšili svůj čas v běhu či výsledek v jiném sportovním úkolu. Stejně tak je to i u jednotlivých cvičebních lekcí pod vedením lektorů z Aerobik studia Orel Dobříš.

ODMĚNY A VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH:
Každý účastník obdrží už za účast malý dárek, který je u každé disciplíny jiný pro malé i velké. Slavnostní vyhlášení těch nejlepších z každé disciplíny a kategorie proběhne na konci akce. Připraveny jsou dárkové balíčky od Veselé rodiny i z penzionu Nový Rybník.

Místo konání akce: Penzion Nový Rybník a pivovar ENERGON, Obořiště 53, 262 12 Obořiště, Obořiště
Datum začátku akce: 3. Září 2017 11:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7497N 14.1431E

Případné změny si prověřte na webu akce Energiáda 2017

Jméno organizátora: Veselá rodina, z.ú.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce