Erasmus+, aneb zkušenosti ze studia v Řecku

Akce Kroměříž

Erasmus+, aneb zkušenosti ze studia v Řecku
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.knihkm.cz
Další akce ve městě Kroměříž

Erasmus+, aneb zkušenosti ze studia v Řecku

Co se vám vybaví, když se řekne Řecko? Přijďte si poslechnout povídání studentky Petry Bilíkové, která v této zemi strávila 7 měsíců.
Přednáška od průvodce v řecké destinaci by určitě vypadala jinak, nás čeká spousta autentických fotek, poznatků o místní kultuře, studiu a pár vtipných příhod z cest. Nebudeme bloudit jen po ostrovech, podíváme se především do vnitrozemí.
Petřin pobyt se jako dovolená u moře označit nedá, svůj pobyt strávila nejdříve studiem a poté na stáži ve firmě, to vše za podpory programu Erasmus+.
Přednáška je určena k motivaci studentům, kteří by rádi využili programu Erasmus+ k tomu, aby vycestovali za vzděláním do zahraničí, stejně tak pro vášnivé cestovatele a milovníky Balkánu. Buďte u shrnutí toho nejlepšího z cest a života v Řecku!

Jednotlivé destinace budeme postupně odkrývat i s malou ochutnávkou fotografií v příspěvcích na této facebookové události.

Akci pořádá Europe Direct Kroměříž ve spolupráci s Knihovnou Kroměřížska 19. 10. 2017 v prostorách konferenčního sálu. Vstup zdarma.

Místo konání akce: Knihovna Kroměřížska, Slovanské nám. 3920, Kroměříž
Datum začátku akce: 19. Října 2017 16:30
Datum ukončení akce: 19. Října 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2922N 17.3953E

Případné změny si prověřte na webu akce Erasmus+, aneb zkušenosti ze studia v Řecku

Jméno organizátora: Knihovna Kroměřížska
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce