Expediční kamera 2018

Akce Praha

Expediční kamera 2018
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Expediční kamera 2018

Mezinárodní filmový festival EXPEDIČNÍ KAMERA je celovečerní promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, poznávání nového, o extrémních zážitcích i sportech.

Obvykle čtyřhodinové pásmo filmů z celého světa.

DUGOUT Ve filmu uvidíte, jak se dva mladíci poperou s výrobou lodě, s nevyzpytatelnými podmínkami deštného pralesa, řeky Amazonky a nebo s hrozbou ponorkové nemoci.

OČI BOHA Deset dní byli mimo civilizaci, v hlubokém kaňonu řeky, deset dní v peřejích na hranici lidských možností. Deset dní štěstí. Deset dní na řece Saryjaz.

TEÓRIA ŠŤASTIA Poetický filmový příběh o kontrastu generací. Bývalý lezec a opravdový horal Ľubo Rybanský se po letech vrací pod mohutné stěny lomu Vtáčnik , kde se setká s mladým lezcem Peterem Kuricem, který se zrovna chystá lézt Ľubovu legendární cestu Dračí kout, první vylezenou cestu v oblasti.

ODDANÝ Jacques de Vos je podmořským fotografem, který tráví většinu času freedivingem s kosatkami. Norská expedice pro něj byla dosud nejúspěšnějším výletem za těmito zpívajícími kráskami.

BACK TO HEIGHTS Film o hledání rovnováhy tam nahoře i v životě.

NEFRITOVÉ VODY Kathmandu Coast to Coast je jedním z nejstarších multisportovních závodů na světě. Ve startovním poli jsou i dvě ženy - Hollie a Robyn. Každá má jinou motivaci.

Místo konání akce: Divadlo Horní Počernice - oficiální stránky, Votuzská 379/11, Praha
Vstupenky: http://vstupenky.divadlopocernice.cz/kulturni-centrum-horni-pocernice/list
Datum začátku akce: 11. Března 2018 17:00
Datum ukončení akce: 11. Března 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1163N 14.6219E

Případné změny si prověřte na webu akce Expediční kamera 2018

Jméno organizátora: Divadlo Horní Počernice - oficiální stránky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce