Farní den

Akce Skalná

Farní den
Jiné akce
Další akce ve městě Skalná

Farní den

V mnoha farnostech je farní den již po řadu let nedílnou součástí života farnosti, v jiných farnostech se tradice farních dnů teprve začíná. A co to je Farní den?
Farnost je vlastně jedna velká rodina, kde jsme my všichni její členové. A každá správná rodina se má jednou za čas sejít, pozvat své příbuzné a radovat se z toho, že je spolu. A k tomu v rodině jménem Farnost slouží právě Farní den - sejít se, pobavit se, něco dobrého pojíst a popít a třeba si i zatancovat. Je to vlastně farní slavnost, a tedy slavnost nás všech. Den, kdy se můžeme sejít i jinak než při slavení mše svaté, případně při jiném duchovně zaměřeném setkání. Náš pohled na farnost nás může také povzbudit v naší snaze se více zapojit, začlenit do dění v naší farnosti-je proto mnoho příležitostí. Už dnes si zapište ve svých diářích datum této akce a to 21. května 2017. Hlavním bodem bude slavnostní mše sv. v 10:00 hodin ve farním kostele ve Skalné, a následně společné posezení a diskuze o budoucnosti na farní zahradě ve Skalné.
J. Neugebauer napsal - „Farnost je prostor, kde věřící spolu žijí a shromažďují se." Pojďme tato slova společně naplňovat a žít. Myslím, že blížící se farní den nám v tom může také pomoci.

Místo konání akce: Římskokatolická farnost Skalná, Kostelní nám. 16, Skalná
Datum začátku akce: 21. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 21. Května 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1703N 12.3604E

Případné změny si prověřte na webu akce Farní den

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Den mateřství
zahrada nemocnice Kadaň, Kadaň