Festival Humanity a Solidarity

Akce Praha

Festival Humanity a Solidarity
Festivaly
Web organizátora:
www.humr.info
Další akce ve městě Praha

Festival Humanity a Solidarity

Scroll down for English
Na jaře již po třetí pořádáme benefiční festival. Téma letošního Festivalu Humanity a Solidarity bude BEZDOMOVECTVÍ! Je to téma, které u Vás vyhrálo nejvíce hlasů.

Bezdomovectví - Jak žijí lidé bez domova? Jsou to lenoši, kteří si za to, že přišli o střechu nad hlavou mohou sami? Spí celý den a v noci pijí „krabičák“? A kde vlastně spí? Kde berou Jídlo? Proč se o ně stát nepostará? Jak by se o ně stát měl postarat? Jak náš stát řeší bezdomovectví? A může se to stát i nám?
Tyto otázky se pokusíme na našem festivalu zodpovědět. A nejen to! Pozveme lidi, kteří lidem bez domova pomáhají, kteří bezdomovectví studují i lidi bez domova. Zahrajeme Vám skvělou muziku, výstava fotografií ukáže skrytá bezdomovecká zákoutí, ženy bez domova připraví něco k zakousnutí ( https://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=kuchařky+bez+domova&tas=0.0787026683443246).

Another Festival of Humanity and Solidarity will be held this spring. This year´s theme is homelessness!

Homelessness - How do people without home live? Are they simply lazy people, who lost their roof over their heads thanks to their own doings? Do they sleep all day and drink cheap wine all night? Where do they get their food? Why doesn´t the government take care of them? How should the government treat them and how does it actually threat them? And can that happen to you to?

These questions and more we will try to answer in our yearly Festival of Humanity and Solidarity. We are going to invite those who are helping the homeless people, who are studying the problem of homelessness, people who are homeless. We are going to prepare good food ( https://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=kuchařky+bez+domova&tas=0.0787026683443246), great music, interesting photographs and food for thoughts connected with homelessness.

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 17. Dubna 2018 18:00
Datum ukončení akce: 18. Dubna 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4185E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival Humanity a Solidarity

Jméno organizátora: Studenti FHS UK, z.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce