Festival proti ztrátě paměti, vol.2

Akce Volary

Festival proti ztrátě paměti, vol.2
Festivaly, Koncerty
Volary, Jihočeský kraj, Volary
Další akce ve městě Volary

Festival proti ztrátě paměti, vol.2

Druhý ročník festivalu založeného na protest proti setrvačnému fungování totalitních spolků, jako připomínka některých "násilně zapomenutých" událostí a zločinů minulých režimů, podnět pro obrodu paměti jakožto kroku ke svobodě.
Na druhý ročník je pro Vás připravena celá řada účinkujících kapel, několik zajímavých hostů, skvělá atmosféra festivalu s výhledem na Šumavské kopce a doufejme že (stejně jako v loni) i krásné počasí.

Vše se odehraje na "buzeráku" ve Volarech 3. září 2016. (Kdo by nevěděl, co je buzerák, zeptá se strejdy, táty, dědy, nebo googlu)

Do areálu bude umožněn vstup po předložení "Propustky do hraničního pásma" - platné vstupenky. Ty budou k zakoupení v některých kamenných prodejnách (viz sekce propustky) a na startovači. V případě zájmu bude možné odeslat na dobírku nebo doporučeně po platbě předem, pro takový způsob prosím kontaktujte přímo pořadatele.

Rozhodli jsme se i nadále spolehnout na zdravý rozum a slušné vychování našich návštěvníků a proto bude stejně jako v loňském roce vstup s dětmi (volný vstup na základě jednoduchého testu "podlez tyčku"), psy (tyčkový test jako u dětí), klauny a podobnou přízní umožněn a ponechán pouze na Vašem uvážení.

Festival propukne v 10 hodin dopoledne (+/- znáte to) a určitě stojí za to přijít už na úvod. Kapely budou hrát v pořadí tak, jak jsou uvedené na plakátu, pokud se nestane nějaká absolutně nepředvídatelná katastrofa (jako třeba rekonstrukce silnic a podobně) a nebude potřeba se situaci přizpůsobit. V mezičase, kdy budou bedňáci stěhovat fidlátka ze scény a na scénu, se může na pódiu objevit někdo z našich zajímavých a pozornosti hodných hostů, ale nebojte se, od stánku s pivem je určitě uslyšíte i uvidíte. Z předchozího mimojiné vyplývá, že v areálu akce bude k dostatní klasicky pivo/limo a něco k snědku taktéž. Hrát, pít, jíst a radovat se bude zhruba do půlnoci.

K přespání bude k dispozici tělocvična místní základní školy, za symbolických 30,- na osobu, případně louka pod širým nebem nebo vlastním stanem.

Jednoduše: na 3.9. si nic neplánujte a přijeďte!

Místo konání akce: Volary, Jihočeský kraj, Volary
Datum začátku akce: 3. Září 2016 10:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9167N 13.8833E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival proti ztrátě paměti, vol.2

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce