FÍHA tralala

Akce Uherské Hradiště

FÍHA tralala
Akce pro děti, Koncerty
Další akce ve městě Uherské Hradiště

FÍHA tralala

Písničková show FÍHA tralala pro nejmenší diváky - NOVÁ SHOW!
Zveme vás k osobnímu setkání s vaší oblíbenou FÍHOU během velké písničkové show i ve vašem městě, kde zazní až 23 nejoblíbenějších hitů. Skřítek FÍHA je zárukou toho, že z představení odcházíte naplněni radostí. Pro své fanoušky připravila FÍHA tralala novou pohádkovou show! Můžete se těšit na vaše oblíbené písničky a pohádkové postavičky, které znáte z hudebních filmů BUMBARASA či Barevný svět. Nový program bude plný překvapení!

Přijďte si zazpívat a zatančit se skřítkem FÍHA
Písničky jako Budík, Idem kva kva k vám, Bum bác či Bumbarasa nemusíme fanouškům skřítka FÍHY představovat. Jak však dopadne románek mezi tatrovkou a bagrem? A zatančí Dino Discotekus na kredenci latino? Ponořte se s námi do světa skřítka FÍHY, na koncertě se budou bavit muzikanti, sportovci i biflošky - všichni budeme super kamoši a kamošky.

Rozcvička s FÍHOU i oběd s Robotem
Během rozcvičky vaše nohy dělají dupi dupi a ruce ťapi ťapi. Jak to však zní, když se rozcvičuje celá hejno dětí i s rodiči v kulturním domě v nebo divadle? Zažít to můžete na vlastní kůži a přitom se dozvíte, zda pan Robot vyjedl pouze švestkový kompot a jak Myšky z knížky zvládly velký úklid.

Koncertujeme po celém Slovensku i v Česku
V desítkách měst na celém Slovensku i v Česku se můžete setkat se svou oblíbenou Fíhou, Budíkem, Dinem, Robotem, myškami i žabkami a dalšími kamarády skřítka FÍHY. Tančit, zpívat, skákat, smát se a křičet je dovoleno během celého koncertu! Dobrou náladou během koncertu se "nakazí" všichni - i táta s maminkou.

Délka představení: 60 minut
Vhodné pro děti od 2 let, ale vítáni jsou všichni, kteří jsou na show zralí. Hlas Budíku propůjčil herec Peter Marcin

Seznam písní: Budík, O zúbkoch, Rozcvička, Ukazovačky, Tani tani, Leporelo, Idem kva kva k vám, Letí letí, Slivková pesnička, Aj ja rád papám, Ovocný rock and roll, O autíčku, Syry Syry, Veľké upratovanie, Bager a Tatrovka, Lúka, Bum bác, Bumbarasa, Dino Discotekus, Super kamoši, Láska

17:00

Začátek akce: 28.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
4 Tenoři a Unique Quartet
KD Klobučan, Valašské Klobouky
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury, Kroměříž
VSETÍNSKÝ MAJÁLES 2024
Náměstí Svobody, Vsetín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
Kelečské slavnosti 2024
Areál u kulturního domu, Kelč