FINAL CITOV in da HOUSE

Akce Olomouc

FINAL CITOV in da HOUSE
Zábava, párty
Další akce ve městě Olomouc

FINAL CITOV in da HOUSE 17/12

Trilogie výjezdních akcí Diskotéky Citov se blíží do svého velkého finále. Je před námi poslední akce roku a zřejmě také poslední akce Citov in da House vůbec.

Z důvodu velkého pracovního vytížení většiny členů realizačního týmu Diskoteka Citov musíme bohužel oznámit, že toto je naše poslední plánovaná akce minimálně do jara příštího roku, ne-li úplně poslední vůběc. Proto bychom se s vámi všemi moc rádi rozloučili a poděkovali vám za celoroční přízeň tím nejlepším možným způsobem - jak jinak než v plné sestavě DJs před zaplněným klubem!

Po velmi vydařeném NÁVRATU LEGEND 11/11, kterému předcházelo populární video třech Citovských "Seniorů" opět měníme ústřední téma akce, které představíme v Promo Videu na začátku prosince.

=== HLAVNÍ BODY AKCE ===

- Podzimní verze Diskoteky Citov v největším Olomouckém klubu
- ELECTRO STAGE & Flashwell + DJ SHEFA + DJ Johny
- Zrekonstruované prostory se špičkovou audiovizuální technikou
- 200 m2 taneční parket + Chill Zone
- Tématické půlnoční vystoupení našich borců
- Tanečnice Gogo's S&S

=== DISKOTEKA CITOV ELECTRO STAGE ===
– Alternativní hudba, soutěže, atrakce

Veleúspěšná stage, kterou jsme zavedli v roce 2013 a kterou má v režii populární EDM mág DJ SHEFA se přesune z bazénu na hlavní pódium klubu.

Audiovizuální show zajistí nově pořízená technika v hodnotě přes milion korun, takže to bude trošku jiné kafe než v Citově, kde nás omezují hlukové limity (ne)spících důchodců.

Hlavní sál s tanečním parketem o velikosti 200 m2, tedy menší sokolovny nebo kinosálu, zvládne bez problémů stovky lidí.

Na pódiu se objeví také pohledné GoGo tanečnice, které budou pravidelně střídat své sexy kostýmy a během vystoupení se také zapojí se svými hereckými dovednostmi.

=== LOUNGE CHILL ZONE ===

Druhá stage, sdílející prostor s hlavním barem a lounge posezením, bude co se hudby týče pohodová RnB / house, do parády ji dostane ověřený borec Dj Shimmy Live. Pohodlné sedačky a příjemná hudba však budou v přímém kontrastu s tím, co bude předvádět DJ Shefa a spol. o místnost vedle.

=== PROPAGACE A VÝHRY ===

Pokud nám chceš pomoct s propagací této akce:

--> pozvi přátele - vylosujeme výherce, kteří získají dárek od PRIMEROS, vstup zdarma a konzumaci na baru v hodnotě 200Kč. Čím více lidí pozveš, tím větší šanci máš. Pozvi přátele a napiš na zeď události "Pozváno“. Doporučujeme pozvat co nejvíce přátel, protože při losování pak mají větší šanci ti, kteří pozvali více lidí. Pokud pozvete nejvíce lidí ze všech vylosovaných, vyhráváte tričko CITOV.

Děkujeme, realizační tým Diskoteka Citov

Místo konání akce: Sklub, tř.17 listopadu 43, Olomouc
Datum začátku akce: 17. Prosince 2016 21:00
Datum ukončení akce: 18. Prosince 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.594N 17.2623E

Případné změny si prověřte na webu akce FINAL CITOV in da HOUSE 17/12

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce