Finálový večer Missis Models 2017

Akce Klimkovice

Finálový večer Missis Models 2017
Jiné akce
Další akce ve městě Klimkovice

Finálový večer Missis Models 2017

Finálovým večerem Vás provede Olda Škurek. Je známý jako moderátor spousty módních přehlídek pro společnosti Bruno Fashion, Bugatti, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano a také jiných kulturních akcí po celé České republice. Pan Olda je i manager jedné z nejúspěšnějších Travesty show Scandalladies Brno, která působí na umělecké scéně již 20 let.

VSTUPENKY můžete zakoupit v předprodeji
ONLINE: http://vstupenkaonline.cz/2017-09-09-missis-models-2017/?a_box=xnk6gzs6&a_cam=3&a_cha=missismodels2017

Během večera Vám představíme luxusní klobouky zn. TONAK, originální polskou módu pro ženy Off the Grid, skvělé návrhářky a majitelky značky Sylwie Gierez-Dobiczek, nepřehlédnutelné noční prádlo české značky JANE, polskou sportovní streetwearovou značku pro bojové sporty OCTAGON, pánské luxusní obleky Feratt a unikátní kolekci společenských šatů vytvořenou speciálně pro naši soutěž ostravskou módní návrhářkou Hanou Binarovou. Všechny šaty z této kolekce budou prodejné a po skončení finálového večera si je bude možné zakoupit.

Mladí vybraní studenti oboru kadeřník pod odborným vedením skvělé Lucie Beny Ryškové se během finálového večera postarají o celkem 88 účesů našich 22 finalistek!!!!!!!!!! Kromě toho nám předvedou také svou vlastní "vlasovou přehlídku"!!!!!!!!!!!!!!!!!

O vizáž našich finalistek bude pečovat také v letošním roce Zuzana Beňová - Independent Senior Sales Director Mary Kay, z týmu Ivany Christové.

Svou vytříbenou chůzí nás přijdou potěšit finalistky minulých ročníků, které tak podpoří své letošní kolegyně.

Hosty večera budou Anička Opartyová - zpěv, k poslechu a tanci zahraje hudební skupina The Visitors, after party rozjede Travesty show Scandalladies Brno a třešničkou pro dámy v sále bude exhibice boxerů Pretorian Fight Clubu Ostrava.

Vychutnáme si také dražbu obrazu, který exkluzivně maluje malíř Pavel Oparty právě pro tuto soutěž a výtěžek z této dražby bude také věnován na podporu Mobilního hospice „Strom života“. Jeden z jeho obrazů si osobně vyžádala americká zpěvačka Taylor Dayne.

Koho můžete očekávat v porotě? Jojo Samek, skvělý slovenský fotograf; Aleš Kalina, známý osobní kouč; Hana Binarová, módní návrhářka; Sylwia Gierez-Dobiczek, módní návrhářka; Mgr. Ivana Šuláková, redaktorka ČR Ostrava; Denisa Šuster, ředitelka Ostrava Fashion Weekend; Pavel Kortan, vizážista hvězd; Pavel Oparty, malíř a fotograf; Ing. Liběna Orságová, ředitelka Střední školy Bohumín; Gabriela Kukla, ředitelka polské modelingové agentury Gabriela Models; Marek Černoch, politik, moderátor a zpěvák; Georgi Bidenko, výkonný ředitel ENVIRONMENT COMMERCE CZ s.r.o.; Vilma Valentová Urbančíková, vedoucí MŠ FIT Bohumín, zastupitelka města Bohumín, certifikovaný Fitness instruktor Pilatesovy metody cvičení; Petra Micková, fundraiser Stromu života;

Místo konání akce: Sanatoria Klimkovice, Hýlov 24, Klimkovice
Vstupenky: http://vstupenkaonline.cz/2017-09-09-missis-models-2017/?a_box=xnk6gzs6&a_cam=3&a_cha=missismodels2017
Datum začátku akce: 9. Září 2017 17:00
Datum ukončení akce: 9. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8068N 18.0979E

Případné změny si prověřte na webu akce Finálový večer Missis Models 2017

Jméno organizátora: Missis Models
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek