Flamenkový galakoncert: Alba Heredia / Alba Molina

Akce Brno

Flamenkový galakoncert: Alba Heredia / Alba Molina
Festivaly
Další akce ve městě Brno

Flamenkový galakoncert: Alba Heredia / Alba Molina

Festival iberoamerické kultury Ibérica opět roztančí a provoní Brno. Jeho vrcholem bude galavečer na nádvoří Špilberku, kde se návštěvníci mohou 29. června těšit na vynikající delikatesy, a především na vystoupení charismatické tanečnice Alby Heredii a zpěvačky Alby Moliny.

Jedenadvacetiletá Alba Heredia na čtrnáctý ročník festivalu Ibérica přiváží svůj nejnovější projekt „EN ESTADO PURO“, který je poctou ryzímu granadskému flamenku. „Alba se zde obrací k tradici předků ve vášnivém tanečním projevu. Hudební doprovod je působivý svou čistotou. Jen obnažený hlas dvou flamenkových cantaorů a kytara doprovázené virtuózními palmas či luskáním prstů,“ přibližuje dramaturg festivalu Petr Vít.

Zpěvačka Alba Molina, ve své tvorbě propojuje různé vlivy od popu, bolera, brazilských a karibských rytmů, jazz až po flamenko. Na Ibérice představí desku "Alba Molina canta a Lole y Manuel", která je poctou jejím rodičům, flamenkovým ikonám Lole a Manuelovi. Jak sama říká, je to nejspíš „nejflamenkovější“ album, které kdy udělala a také bezpochyby nejvíce upřímná a nejosobnější deska v její kariéře.

Neodmyslitelnou součástí festivalu jsou tvůrčí dílny a pestrý doprovodný program. Podrobnosti najdete na webu iberica.cz.

Místo konání akce: Špilberk, Špilberk 1, Brno
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/Event/Alba_Heredia_Alba_Molina
Datum začátku akce: 29. Června 2017 20:30
Datum ukončení akce: 29. Června 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1944N 16.5989E

Případné změny si prověřte na webu akce Flamenkový galakoncert: Alba Heredia / Alba Molina

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky