Floria Vánoce 2019

Akce Kroměříž

Floria Vánoce 2019
Veletrhy, Výstavy
Další akce ve městě Kroměříž

Floria Vánoce 2019

Na Výstavišti Kroměříž proběhne 7. prosince tradiční výstava Floria Vánoce Návštěvníky zaujmou krásně nazdobené pavilony, unikátní sbírka vánočních betlémů nebo několik adventních vystoupení.

Těšit se můžete na čertovskou minishow  s Míšou Sloukovou, dětskou show kouzelníka Šeklina, vystoupení dětí za Školní družiny Slovan, pohádku od Divadla Kejkle, vystoupení Chropyňských babek, bublinovou "Bubble Show" od Pavla Rollera a mnoho dalších.

„S přicházejícím vánočním časem chceme návštěvníkům nabídnout den plný adventní pohody, smíchu a netradičních zážitků. Nejmenší si zkusí nazdobit vlastní baňky a ozdoby na stromeček a ti větší si u nás pochutnají na zabijačkových specialitách či svařáku,“ uvádí manažer výstavy Vojtěch Zahradník.

V rámci výstavy si lidé zakoupí vlastnoručně vyráběné dárky  ze dřeva či železa. Ke zhlédnutí bude několik ukázek tradičních řemesel a lidové umělecké výroby.

V pavilonu A bude vystaveno několik velmi hodnotných betlémů z širokého okolí Návštěvníci se mohou těšit i na unikátní betlém v životní velikosti, který vyrábí umělečtí řezbáři pro kroměřížské Výstaviště průběžně již několik let.

 V pavilonu B vystoupí během celého dne dětské divadelní a hudební soubory.


Sobota 7. prosince 2019 v 9:00 až 17:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce