Food Truck Sraz Hodonín 2023

Akce Hodonín

Food Truck Sraz Hodonín 2023
Akce pro děti, Vaření, Gastronomie, Víno Pivo
Další akce ve městě Hodonín
Podrobnější informace: gastro@backstage-agency.cz

Na Masarykovo náměstí v Hodoníně zavítá na 20 barevných food trucků, ze kterých návštěvníci budou moci ochutnat opravdové lahůdky. Vyzrálé hovězí, pastrami a teriyaky, originální pizzu přímo z pece, burgery včetně jejich vegetariánských verzí, kuřecí křidýlka nebo třeba tacos po česku. Nebudou chybět tolik oblíbené plněné pizzatini, mexické burrito i voňavé chutě Indonésie. Pro mlsné jazýčky ta nejlepší škrábaná zmrzlina, bublinkové waffle, francouzské palačinky, donuty či smažené tvarohové koblížky. A tím zdaleka nekončíme. Na mnohem více se lidé mohou těšit o víkendu 20. a 21. května.

Food Truck Sraz bude po oba dny zahájen v 11 hodin a potrvá až do pozdějšího večera. „Do Hodonína se opět velmi těšíme. Díky velkému zájmu veřejnosti jsme se rozhodli nabídku food trucků ještě rozšířit, aby si vybral opravdu každý“, zve na akci spolupořadatel Lukáš Lauman z Backstage agency.

Na čepu bude připraveno několik druhů piv. Backstage bar nabídne domácí limonády, prosecco, míchané alko i nealko nápoje. Lahodná výběrová káva se bude podávat ze stylového Fiatu 500. Pro pohodlí návštěvníků za každého počasí se připraví dostatek zastřešených míst k sezení i relax zóna Backstage baru.

Pro chvíle odpočinku a zábavu mezi ochutnáváním vybraných lahůdek máme připravený také zajímavý program,“ uvedl za organizátory Ing. Petr Hruška, ředitel Domu kultury Hodonín.Na podiu se představí hudebníci Markéta Vodičková a Filip Vítů nebo skvělí Dennyho Parťáci. Děti se mohou těšit na vystoupení Klauna Brdíka, dále na zábavné soutěže i na dětskou zónu se skákacími hrady, malováním na obličej a nafukovacími balonky. Celým programem provede moderátor Filip Bartek.

Vstup je zdarma.

Jméno organizátora: Backstage agency / Kulturní dům Hodonín
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Den dětí
1. nádvoří rosického zámku, Rosice