Forbidden Society / DJ Snookey / DJ M@rk / Aditiv

Akce Vysoké Mýto

Forbidden Society / DJ Snookey / DJ M@rk / Aditiv
Koncerty, Zábava, párty
Mklub Vysoké Mýto - Městské kulturní zařízení, Vysoké Mýto
Další akce ve městě Vysoké Mýto

Forbidden Society / DJ Snookey / DJ M@rk / Aditiv

FORBIDDEN SOCIETY / DJ SNOOKEY / DJ M@RK / ADITIV
DnB Night / M-klub Vysoké Mýto / 26.11 2016 / 21-04.00

https://www.facebook.com/forbiddensocietydnb/
https://www.facebook.com/djsnookey/
https://www.facebook.com/dj.markVM/
https://www.facebook.com/DJ-Aditiv-701079096585149/

FORBIDDEN SOCIETY

Pokud se elektronické hudbě něco nedá upřít, pak je to fakt, že se nikdy nezastaví; neustále se vyvíjí, roste a mění. S takovým fofrem není lehké udržet krok. Forbidden Society je však umělcem, který nemá problém s turbulencemi této jízdy. Navíc spravuje svůj business stejně, jako tvoří hudbu – v rychlém tempu, s jasnou vizí a agresivním ostřím – nejenže produkuje vlastní skladby, ale také jako DJ cestuje po celém světě, patří mu jeho vlastní label včetně prosperujícího oddělení se značkovým zbožím a navrch celá stage na jednom z největších festivalů v rodném Česku.

Pro některé by takto závratná řádka rolí byla nad jejich možnosti, ale Jindřich Brejcha, lépe známý jako Forbidden Society, s tím nemá problém. Zprvu si jako celoživotní fanoušek tvrdší strany hudby brousil zuby na řezající hrubosti punku a metalu, teprve potom se vrhnul na bitevní pole jejich elektronických ekvivalentů – gabber, hardcore a breakcore – a tam se jeho život navždy změnil. Netrvalo tedy dlouho a Forbidden Society se skrze důsledný ponor do těchto nabroušených zvuků elektroniky začal vyvíjet v opravdového umělce, jak jej známe dnes.

DJ SNOOKEY

K DJingu se Snookey dostala v roce 2008 a v začátcích zaplňují její vinyl bag hlavně liquid-funkové desky. Ve stejném roce se přidává i k soundsystemu Ram’n’bajss, společně s ostatními členy pořádají od roku 2010 party Ladies Rules v Kutné Hoře. Čím dál více se začíná objevovat v pražských klubech jako je Cross nebo Matrix, ale i na různých klubovkách a open-airech po celé ČR. Další důležitý moment nastává v dubnu 2011, kdy Kan-Jacca zakládá DJane crew s názvem BasSistaz a Snookey se stává jednou z 6 zakládajících členek. V současné době (říjen 2014) se crew rozrostla až na počet 18 DJek - z ČR i ze Slovenska.

Během roku 2012 začíná postupně přecházet z vinylů na CDs. Tím nastává i určitá změna selekce - od melodičtějších a tanečnějších poloh drumandbassu se posunuje k těm temnějším. V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. Mezi její oblíbené producenty patří např. Alix Perez, Rockwell, Emperor, Maztek nebo Mefjus. Z českých to jsou Forbidden Society, Rido, A-Cray, Tom SMall a Dreamworkers.

Místo konání akce: Mklub Vysoké Mýto - Městské kulturní zařízení, Litomyšlská 71, Vysoké Mýto
Datum začátku akce: 26. Listopadu 2016 21:00
Datum ukončení akce: 27. Listopadu 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9501N 16.1595E

Případné změny si prověřte na webu akce Forbidden Society / DJ Snookey / DJ M@rk / Aditiv

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce