Františkovy lásky / prvomájová sousedská slavnost

Akce Praha

Františkovy lásky / prvomájová sousedská slavnost
Festivaly, Vaření, Gastronomie
BIO | OKO, Praha
Další akce ve městě Praha

Františkovy lásky / prvomájová sousedská slavnost

Jídlo a láska. Dva neoddělitelní souputníci a zásadní esence života na Letné. Františkovy lásky, tradičně netradiční prvomájová pouliční oslava, letos přiživí lásku sousedskou. Prvního května se sejdeme všichni u jednoho stolu a dáme za pravdu přísloví o tom, že láska prochází žaludkem. Gurmáni i dietáři, vegani i salámisti, všichni jsou zváni a vítáni na slavnosti, která uctí život a lásku vezdejší. VSTUP VOLNÝ! KULINÁŘSKÉ PŘÍSPĚVKY NA SPOLEČNOU TABULI JSOU VÍTÁNY.

Už popáté zve Alfred ve dvoře / Motus ve spolupráci s BIO | OKO k již tradiční oslavě prvního Máje! Pouliční láskyplná slavnost je jako každým rokem definitivním potvrzením nezvratného faktu, že jaro je v plném proudu a láska existuje. Obojí se koncentruje v ulici Františka Křížka a expanduje nejen do celého hlavního města a přilehlých regionů, ale i do celého rozpínajícího se univerza.

Sousedskou hostinu odstartuje společný oběd u velké tabule před Biem Oko, hodovat se však bude i po zbytek odpoledne až do 20. hodiny. Je víc než vítáno, aby návštěvníci Františkových lásek nosili kulinářské příspěvky na společný stůl a na místě tak mohla vzniknout sousedská výměna starých rodinných receptur. Vedle testování domácích laskomin budou na programu filmové projekce i pouliční divadlo. Záštitu nad akcí převzali: stěhovaví ptáci, jarní vzduch, modré nebe, čirá radost, hudební rytmy a jasné barvy. V případě deště jaro i láska pokračují. Celkový program slavnosti v ulici Františka Křížka bude dále upřesněn.

---

1. 5. / 2pm – 8pm / Block Party on Františka Křížka street

FRANTIŠEK’S LOVES 2017, organized by Motus, producers of the Alfred ve dvoře Theatre & Bio Oko

FREE ENTRY, BRING SOME FOOD TO SHARE.

Motus, producers of the Alfred ve dvoře theatre in cooperation with Bio Oko, invite you to our fifth annual first of May street festival! As love between neighbours of all generations blooms at the longest table in Prague in Františka Křížka Street, the Autonomous Cultural Republic of Prague 7 expands not only throughout the capital and surrounding regions, but also throughout the whole world and perhaps, even the universe.

The feast kicks off at two o'clock and runs until eight o'clock in the evening. The centerpiece of the festivities will be a neighbourly meal. Bring some homemade treats to share, enjoy film screenings and street theatre. There will be no lack of music, calm, and love, no matter what the weather.

Místo konání akce: BIO | OKO, Františka Křížka 15, Praha
Datum začátku akce: 1. Května 2017 14:00
Datum ukončení akce: 1. Května 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0999N 14.4304E

Případné změny si prověřte na webu akce Františkovy lásky / prvomájová sousedská slavnost

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce