Free Balkan Quintet - KŘEST

Akce Praha

Free Balkan Quintet - KŘEST
Koncerty, Zábava, párty
Café V lese, Praha
Další akce ve městě Praha

Free Balkan Quintet - KŘEST

CZ
FBQ vydává první CD "Gankinos" - schrumáž balkánského folkloru, experimentálních aranží a volné improvizace. Na programu je rituální děkovná performance, máčení alba v tvrdém alkoholu, speciální hosté a hudba.

ENG
FBQ is releasing their first CD "Gankinos", a mix of Balkan folklore, experimental arrangements and free improvisation. The night will involve a ritual thank you perfomance, the drowning of the album in rakia, special guest appearances, and music.


Vstup/Entrance: 100Kč ♫♪

Hudba/Music: https://soundcloud.com/freebalkanquintet/buchimish

-------
"Free Balkan Quintet is an ensemble based in Prague, who with dignity and courage adapt folk music of the Balkans. Mixing into it the influences of jazz, contemporary music and free improvisation, the unique rhythms and melodies of the East remain more (or less) intact. Imaginative arrangements are concocted by guitar/banjo player Tomáš Mika and Australian accordionist Kieren Alexander, who are joined by violinist Milan Jakeš, bassist Ondřej Komárek, and Jaroslav Noga, amongst other things, on drums."
-------
"Free Balkan Quintet je ansámbl se základnou v Praze, který s lehkostí, úctou a odvahou zpracovává lidovou hudbu balkánských zemí. Mísí vlivy jazzu, soudobé hudby i volné improvizace, ale výrazné rytmičnosti balkánské hudbě vlastní se nabažíte také. Nápadité aranže z pera banjisty Tomáše Miky a australského akordeonisty Kierena Alexandera provedou ještě Milan Jakeš na housle, Ondřej Komárek na basu a Jaroslav Noga na bicí."

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Datum začátku akce: 27. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4485E

Případné změny si prověřte na webu akce Free Balkan Quintet - KŘEST

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce