Fritz Kalkbrenner live (DE)

Akce Praha

Fritz Kalkbrenner live (DE)
Koncerty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Fritz Kalkbrenner live (DE) @ROXY – SHOW 1

Fritz Kalkbrenner live (DE) @ ROXY – Grand Départ Tour
3. 2. 2017 - Start 21:00
SHOW 1

Předprodej/Presale: 480 czk + popl.
První omezený počet vstupenek po prvních 24hod v rámci aplikace MY ROXY
The presale on from 19th September exclusively via MY ROXY , after 24 hours publicly.

MY ROXY APP > http://bit.ly/myroxyapp
Goout: http://bit.ly/FritzShow1

-EN BELOW-
Osobitý berlínský producent a mistr analogového zvuku Fritz Kalkbrenner vydává v říjnu již čtvrté studiové album Grand Départ a v rámci světové tour nemine ani pražskou ROXY. Vzhledem k obrovskému zájmu o jeho předcházející show zvolil opět formát dvojkoncertu 3. a 4. února 2017. Předprodej začíná v pondělí 19. září v 10hod a prvních 24h exkluzivně se slevou v rámci MY ROXY, poté od 20. září v klasických předprodejích.

Grand Départ je název první etapy Tour De France. Pro Fritze Kalkbrennera znamená i úvodní výstřel pro vznik myšlenky tzv. Gesamtkunstwerku, neboli souhrnného díla kombinujícího hudební i jiné umělecké přístupy. Je to právě Fritzův typický styl pracující s analogovým housovým zvukem, soulovými prvky okořeněnými o propracované kytarové a vokální aranže. Mladší z bratrů Kalkbrennerových má svůj nenapodobitelný sound, ve kterém je lehké se při poslechu ztratit, ale zároveň obsahuje deepový taneční groove.

Nové album vychází 14. října a venku už je první singl In This Game – videoklip zde. Název alba rovněž odkazuje na francouzskou kinematografii pozdních 60. let – těžké a zemité dechové zvuky přivádí posluchače do období filmu noir jako je Melvillův "Le Samourai" s Alainem Delonem. "Skvrny na ubrouscích a žluté záclony v kuřáckém kupé" popisuje žertem svou představu o novém LP právě Kalkbrenner. Přesně tento styl dal vzniknout i obalu nového alba Grand Départ. Jak to doopravdy Kalkbrenner myslel, se dozvíme první únorový víkend v klubu ROXY.

EN:
On his new Album ‘Grand Départ’ Fritz Kalkbrenner stays loyal to his signature sound, which he developed with his last Album ‘Ways over Water’ in 2014. The East-Berlin singer, producer and composer reaches superior levels of expert arrangements and powerful-analog sound-design, where it’s easy for one to get lost within the music. Prague will be another stop of Kalkbrenner’s new world tour. Due to the immense interest among Czech fans he will again bring double show for both Friday 3rd and Saturday 4th February 2017. The presale is starting 19th September exclusively via MY ROXY, after 24 hours via other pre sale.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: http://bit.ly/FritzShow1
Datum začátku akce: 3. Února 2017 21:00
Datum ukončení akce: 4. Února 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Fritz Kalkbrenner live (DE) @ROXY – SHOW 1

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce