Fuzzy2102 + Div I Ded

Akce Svitavy

Fuzzy2102 + Div I Ded
Koncerty
Alternativní klub Tyjátr Svitavy, Svitavy
Další akce ve městě Svitavy

Fuzzy2102 + Div I Ded

FUZZY2102
indie-pop / Litomyšl

FUZZY2102 - je moderní indie popový písničkář z Litomyšle Richard Jan Müller. V září 2015 vydal své debut album Moonpop (Moonpop Records/IndiesMG), ktere se se setkalo s příznivým ohlasem (typ měsíce v časopise Rock & Pop a další recenze..) a v únoru 2016 EP Kafka na nábřeží.
Koncertuje v tříčlenné sestavě jako kapela ( má také vedlejší aktiva v indierockové kapele The Partisan z Pardubic a ještě dříve v minulosti působil v kapelách Bratrstvo, Petra Muka, Berlín, Park.. ). Píseň Nikola je možné slyšet na ČR Radiu Wave a spolu s písní Romeo s Julií patří k nejhranějším písním na nejnavštěvovanějším českém hudebním webu.
Na posledním EP spolupracoval Fuzzy2102 s Moimírem Papalescu (Gun Dreams, Vanessa, The Nihilists, Magnetik…), Filipem Helštýnem (DIV I DED) a Davidem Rambouskem (FOMA).
Na youtube.com je možné shlédnout dosud dva oficiální videoklipy Fuzzyho k písním „Nikola“ a „Kafka na nábřeží“.

DIV I DED
https://2divided.bandcamp.com/releases

Dvacet let po mezinárodních úspěších Ecstasy of Saint Theresa se znovu vrací na výsluní český shoegaze a v jeho čele aktuálně stojí frýdecko-místečtí Divided. Multiinstrumentalista Filip Helštýn a zpěvačka Viktorka Marksová ale rozhodně jen nekopírují někdejší hrdiny indie scény, jejich osobité pojetí shoegaze do sebe vstřebalo i prvky dream popu či lo-fi folku. Skupina vznikla na konci roku 2013 na troskách Saturn United a už na podzim následujícího roku vydávají jako free download svůj debut Born To Sleep, který sklidil velmi pozitivní reakce kritiky.

Vstupné: 80 Kč

Místo konání akce: Alternativní klub Tyjátr Svitavy, Purkyňova 17, Svitavy
Datum začátku akce: 15. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 16. Října 2016 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7531N 16.4715E

Případné změny si prověřte na webu akce Fuzzy2102 + Div I Ded

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Mirai Summer Fest 2024
Louka u koupaliště, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice