Goodtime BMX JAM 2017

Akce Stráž pod Ralskem

Goodtime BMX JAM 2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Stráž pod Ralskem

Goodtime BMX JAM

1. ROČNÍK GOOD TIME BMX JAM - STRÁŽ POD RALSKEM VEHICLE HALL 16. - 17. 9. 2017

Vehicle Hall crew zve všechny příznivce a milovníky BMX na víkend plný ježdění na dětských kolech, užívání si života a popíjení vychlazených alko, i nealko nápojů.

Jam se pojede na všem možném, co nám areál nabízí, plus mnoho dalších doprovodných soutěží, jak pro jezce, tak i pro diváky. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích - YOUNGFUN (méně zkušení jezdci) /FUNNYHONEY(pokročilí jezdci).
FUNNYHONEY - první se pojede No Barspin/Tailwhip Best Line Jam ve vnitřním skateparku. Po občerstvení chlazeným nápojem a něčím do žaludku bude navazovat LongJump. Ve vzdálenosti 30 kroků od stánků s občerstvením. Po rozehřatí na LongJumpu následuje Dirt Jam. V závislosti na počasí se pojedeme venku,či pod střechou. V této disciplíně se pojede několik vložených contestů - Besttrick na 5. skoku na velké lajně stylem Beers for tricks (18+) Nezletilí zabíjáci pojedou o věcné ceny. Hight Air a Best Line. Dirtový Jam se pojede do setmění, na které bude navazovat na grilování na ohni, při hraní reprodukované hudby a o zábavu nebude nouze, máme připraveno pár nočních soutěží, které budou stát opravdu za to. Spaní bude k dizpozici ve stanovém městečku, popřípadě kdekoliv pod širým nebem.
Po nedělním probuzení, v dopoleních hodinách je na programu závod na čas na speciálně připravené TrashCourse. Po teplém obědě, následuje závěrečný Jam v Minirampě. Který se pojede klasickým stylem na dvě jízdy. Lepší jízda se počítá. Na konci dne se společně s jezdci bude hlasovat o třech nejlepších jezdcích víkendu. K hlasům od samotných jezdů se přičtou body, které každý z jezdců měl možnost nasbírat v jednotlivých Jamech. Soutěží se o speciální trofeje, tekuté štěstí a proplacení cestovného, takže účtenky za dopravu si nechte schované.
YOUNGFUN pojede stejné Jamy, jako pokročilá skupina, v tom rozdílu, že je bude hodnotit odborná porota a na konci víkendu se taktéž vyhlásí tři nejlepších jezdci v této skupině, kteří pojedou o věcné ceny.

Místo konání akce: Vehicle Hall, Máchova 379, Stráž pod Ralskem
Datum začátku akce: 16. Září 2017 12:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6966N 14.817E

Případné změny si prověřte na webu akce Goodtime BMX JAM

Jméno organizátora: Vehicle Hall
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce