GrandFest Čáslav

Akce Čáslav

GrandFest Čáslav
Festivaly
Další akce ve městě Čáslav

17.11.GrandFest Čáslav

17.11.2017 další ročník největší čáslavské klubové akce GRAND FEST
(předprodej v Infocentru Čáslav)

Letošní ročník GrandFestu má jasný cíl!!

Spolu se všemi vystupujícími jsme se dohodli, že výtěžek (minimálně 10%) ze vstupného věnujeme na stacionář Helpicon Vašíkovi Horkému z Čáslavi.
Vašík se narodil s mozkovou obrnou a život mu ztěžuje mentální postižení. Celoročně navštěvuje stacionář Helpicon (helpicon.cz), který pomáhá lidem, jako je Vašík, zvládat každodenní úkony a návyky, které zdraví lidé vnímají jako samozřejmost. Je skvělé, že takové organizace fungují. Hlavně díky nim se lidem s mentálním nebo kombinovaným postížením plnohodnotný život může alespoň přiblížit.
Chtěli bychom na Vašíkovo roční školné přispět co nejvyšší částkou. Proto bude připravena pro další podporu speciální kasička, do které bude moci každý z nás přihodit libovolnou výši příspěvku


Na koho se letos můžeme těšit

CIVILNÍ OBRANA
Také díky těmto klukům se na Čáslav nezapomíná. Na kontě mají několik alb a videoklipů, které čítají na youtube už více než 1.000.000 přehrání. Kluci na GrandFestu zahrají v rámci podzimní tour, která čítá celkem 20 koncertů.
To hlavní je, že Civilní obrana na Grandfestu pokřtí svůj nový videoklip, takže bude o bujaré oslavy postaráno!

ŽÁDNEJ STRES
Tahle třemošnická banda se pomalu stává více a více oblíbenější legendou. Kluci a prošli před nedávnem velkou personální změnou. Jejich první vystoupení v novém složení na letním ČwachtákFestu sklidilo velmi kladné ohlasy. Obhájí svoji skvělou formu také na GrandFestu? Přijďte se přesvědčit!

NANOSFÉRA
Propracovaná hudba, úžasné texty a osobitá zpěvačka. To je skupina Nanosféra. Tuhle čáslavskou partičku nám závidí od Plzně až po Ostravu. Vítězství v několika hudebních soutěžích a účast na nejprestižnějším českém festivalu RockForPeople hovoří za vše.
Jsme moc rádi, že se Nanosféra rozhodla přijmout naše pozvání na GrandFest, a že se rozhodli na domácí půdě pokřtít novou desku.

COVERS FOR LOVERS
Jedna z kapel, která se českého punkrocku jen tak nevzdá. A že ho hrají dost dobře! Říčanští Covers for lovers zahrají na GrandFestu poprvé. Tahle kapela objíždí každoročně stovku koncertů křížem krážem českými kluby a největšími festivaly. Přijďte se o jejich kvalitách přesvětčit na GrandFest

NOHOW
Jediné zastoupení z moravy. Kapela Nohow před lety absolvovala velké tour po sportovních halách jako předkapela slovenských InéKafe v dobách jejich největší slávy. Kluci začali znovu vydávat videoklipy a chystají novou desku. Na Grandfestu budou hrát podruhé. Tentokrát to bude o to zajímavější, protože zahrají akusticky!

NÁHODNÝ VÝBĚR
Motto Náhodného výběru zní: "baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp". Kapela zahraje akusticky a to bude stát za to. Skvělé zpěvy a zakomponování saxofonu do muziky tomu dodá šťávu!!!

Místo konání akce: Hotel Grand Čáslav, Náměstí Jana Žižky z Trocnova 74, Čáslav
Vstupenky: http://www.cmuz.cz/IS/
Datum začátku akce: 17. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 17. Listopadu 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.9106N 15.3922E

Případné změny si prověřte na webu akce 17.11.GrandFest Čáslav

Jméno organizátora: GRAND FEST - Čáslav
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Kluboofka Fest
Na Koupáku, Vlašim
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
HIGHLAND GAMES Úvaly
hřiště pod kostelem, Úvaly
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno