Gruzie: Stopem přes Kavkaz

Akce Brno

Gruzie: Stopem přes Kavkaz
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Gruzie: Stopem přes Kavkaz

"Proč zrovna Gruzie?" ptali se nás všichni. "Proč ne!".
Překrásnou zemi na Kavkaze projeli Kačka a Míra za 25 dní autostopem v červenci 2017. Jejich cílem bylo splynout s touto zemí bývalého Sovětského svazu, přiblížit se co nejvíce jejím obyvatelům, poznat krásy panenské přírody, ale především zažít další skvělé životní dobrodružství. Celkem najeli 2 900 km, obdivovali ohromné hory, spřátelili se s místními, jezdili auty patřícími na vrakoviště, ochutnali mnoho dobrot gruzínské kuchyně včetně skvělého vína, jehož je Gruzie kolébkou, mluvili rusky, projeli se policejními auty, strávili den v nemocnici a především si to na 1000% užili.
Gruzie je země, která vás nejenom ohromí svou krásou a pohodovým životem místních lidí, ale také každý den zažijete tolik neuvěřitelností, že vám už na konci ani nepřijde divné, když za jízdy upadne kolo od auta.

Kateřina Kubištová
Kačka je nadšenou 23 letou cestovatelkou z Plzně. Zatím stihla dlouhodobě pobýt a pořádně procestovat "pouze" Island, Norsko a Gruzii, ale už se nemůže dočkat svých dalších dobrodružství. Je zakladatelkou Cestovatelského festivalu Země na dlani v Plzni, ale také se letos stala jednou z hlavních organizátorů nejstaršího Cestovatelského festivalu Letem světem v Plzni. Během čtyřměsíčního pobytu na Islandu v roce 2015 se zamilovala do autostopu. Ten jí umožnuje mnohem lépe splynout s místními a dozvědět se tak více o zemi než běžný turista.
Ráda svým povídáním o cestách ispiruje ostatní, tak se třeba inspirujete i vy. :)

Místo konání akce: Expediční klubovna Brno, Jezuitská 1, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/10076-gruzie-stopem-pres-kavkaz
Datum začátku akce: 14. Září 2017 19:00
Datum ukončení akce: 14. Září 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1968N 16.6095E

Případné změny si prověřte na webu akce Gruzie: Stopem přes Kavkaz

Jméno organizátora: Expediční klubovna Brno
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce