HaDivadlo: Eyolf

Akce Praha

HaDivadlo: Eyolf
Divadlo
Další akce ve městě Praha

HaDivadlo: Eyolf

V dubnu se ve Studiu Hrdinů uskuteční přehlídka tří představení brněnského HaDivadla, které spojuje osoba režiséra, uměleckého šéfa této scény, Ivana Buraje.
Termíny přehlídky:
4.4. Eyolf
7.4. Náměsíčníci (imitace a tušení)
12.4. Strýček Váňa

na představení je možné koupit jednotlivé vstupenky, nebo permanentku na všechna 3 představení: https://goout.net/cs/listky/prehlidka-hadivadla/wnbc/

Autor: Henrik Ibsen
Režie: Ivan Buraj
Hrají: Matěj Nechvátal j.h., Lucie Andělová, Agáta Kryštůfková, Jiří Miroslav Valůšek, Marie Ludvíková, Antonín Šitavanc j.h.

„Pod námi žijí chudí lidé!“
Norské pobřeží. Vzdálený dům nad fjordem. Manželství Rity a Alfréda. Střední třída s majetkem a dítětem. Jak být dnes spolu šťastní? Není to klišé?
Alfréd se vrátil k manželce po dlouhém výletu v horách. Chtěl si promyslet svůj život a taky napsat knihu o odpovědnosti. Intelektuál. Peněz má díky své ženě dost. Ale odteď už nebude nikdy psát. Konec tvorby. Jenom rodina! Jenom Eyolf! Nic z venku!
Eyolf si jde hrát ven. Náhlá tragédie. Eyolf umírá. Co říct? Hledání realismu. Emoce jako drogy. Vztahy jako projekční plátna sebe sama. Vůči komu mluvit, když se moje touha mění v izolaci? Jak uvidět druhého? Může být deprese aktivizující?
Jedno z posledních dramat norského dramatika Henrika Ibsena jako zkoumání cesty ven ze vzájemného konzumování se. Mezilidská ekologie. Utopický realismus.

Místo konání akce: Studio Hrdinů, Dukelských hrdinů 47, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/eyolf/gnbc/
Datum začátku akce: 4. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 4. Dubna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1011N 14.4328E

Případné změny si prověřte na webu akce HaDivadlo: Eyolf

Jméno organizátora: Studio Hrdinů
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
MUZIKÁLY NARUBY
Hrad Šternberk, Šternberk