Hair Fashion Night

Akce Praha

Hair Fashion Night
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Hair Fashion Night

Vyzkoušejte nejnovější účesy z rukou předních českých kadeřníků a přispějte na dobrou věc!

Toužíte vyzkoušet nejnovější trendy ve vlasovém stylingu? Chcete krásný účes, stylingový produkt a k tomu ještě dobrý pocit, že jste udělali něco správného? Pak přijďte na HAIR FASHION NIGHT, akci, která oslavuje kadeřnickou profesi a krásu, jež vzniká pod rukama kadeřníků každý den.

Na 40 předních českých kadeřníků zde bude zájemce česat podle aktuálních světových vlasových trendů a zároveň radit, jak daného účesu dosáhnout jednoduše i doma. Těšit se můžete na doprovodný program – DJ, make-up stánek značky Lancome, fotokoutek a zajímavé vlasové show. Příspěvek činí 200 korun a celý výtěžek poputuje na Nadaci Terezy Maxové dětem. Kromě účesu a kadeřnických rad získáte také stylingový produkt od L´Oréal Professionnel. A co víc, k tomu všemu ještě i příjemný pocit, že jste udělali dobrý skutek. Těšíte se?

Pro klidný průběh a minimální zdržení je připravena registrace – hlásit na konkrétní čas se můžete na www.hfnight.cz. Na webu získáte také podrobnější informace, například seznam kadeřníků a salonů nebo program. Neváhejte a hlaste se, počet míst je omezený!

Místo konání akce: České Muzeum Hudby / Czech Museum Of Music, Karmelitská 2, Praha
Vstupenky: http://hfnight.cz/
Datum začátku akce: 22. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 22. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.085N 14.4045E

Případné změny si prověřte na webu akce Hair Fashion Night

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce