Hard rock tour 2020

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Hard rock tour 2020

Hard rock tour 2020-Fireball 20.let, Metal Craft ,Divá Bára

Ahoj bando, přijd´te zapařit a dorazte 28.2 do BAMBOO ve zlíně......protože....čas letí mílovými kroky a........
28.2.2020 bude slavit 20.let v klubu BAMBOO zlínská Hard rocková kapela FIREBALL ... objeví se někteří bývalý členové tohoto uskupení a zajímavý hosté…. V rámci Hard rock tour 2020 spolu s ní vystoupí i Brněnská hard rocková kapela DIVÁ BÁRA a pražská Hard&heavy kapela METALCRAFT...bude to skvělá jízda...

FIREBALL Kapela složená ze zlínských muzikantů plující na vlně Hard Rocku 70-90 .let s moderním soundem .Klade důraz na instrumentální zručnost, chytrost a plnost riffů.S různými přestávkami /působení členů v Lenny Kravitz revival,Pearl Jam revival / oslaví již 20.let.Vydala již své 2 autorské CD „ WAKE UP“ .Projela hodně klubu a zůčastnila se mnohých festivalů …v roce 2015 předskakovala i slavné anglické skupině U.F.O..,kapelám Doga,Limetal….V pořadu CZECHPARÁDA na TV REBEL úspěšně běžel videoklip k songu „Wake Up“/5*1.místo/ Kromě vlastních věcí někdy zazní v jejím programu mimo jiné i zajímavě zpracované covery kapel Thin Lizzy,Deep Purple,Free,Teda Nugenta,Gotthard ,Steepenwolf,Judas Priest,.….

METALCRAFT-pražská Hard&Heavy kapela na svém kontě má již 2 natočené CD Úspěšné účinkování v Czechparádě na TV REBEL několik vítěství v měsíčních kolech a 3.místo celkově v r.2015.Vystoupení na velkých festech Naděje a Štokl fest,Předskakování kapel LOUDNESS,Chris Holmes/WASP/,Doga,Torr,Dodo Doležel..přijedou prezentovat svou novou desku CANNONBALL

DIVÁ BÁRA-brněnská hard rocková banda složená ze zkušených muzikantů,která Vás zaujme instrumentální zručností a svými českými texty….
Přijď si vychutnat příliv riffů ,hukot bicích , kvílení kytar a tepu baskytary..hudby ,která vás odnese do jiných světů...prostě doraz na Hard rock tour 2020 a společně ...oslavíme 20.

19:30 - 01:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
VSETÍNSKÝ MAJÁLES 2024
Náměstí Svobody, Vsetín