Hardcore Operation 9

Akce Brno

Hardcore Operation 9
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

Hardcore Operation 9

VANDALISM (Nl) (Up tempo)
KETANOISE (It) (Frenchcore)
DISTRICT7 (Crossbreed)
GEORGE CRUSHER (Hardstyle)
DAREDEVILS (Up tempo)
SKAIS (Crossbreed/Hardcore)
KURWASTYLE PROJECT (Terror)
THE BUTCHERS (Frenchcore)
BROKEN BRAINS (It) vs. The MANIAK (It) (Hardcore)

VJ ZAE

Vedlejší stage:
DISQOTEK corp. (Hardtek)

Brno rozezní ty nejrychlejší beaty. Budeš stíhat?

Zažitá brněnská klubovka Hardore Operation se příští rok v únoru vrátí s devátým dílem. Ten přinese hned dva headlinery, z nichž aniž jeden pod 200 bpm rozhodně nehraje. Připravte se tak na zběsilou smršť beatů, kterou utancují jen ti nejrychlejší. Českou premiéru si na Favále odbudou nizozemský Vandal!sm a italský KetaNoise.

Vandal!sm propadl hardcore soundu již jako malé dítě. Když mu byly pouhé tři roky, přinesl mu bratranec kupu gabba MC kazet, které si jako prcek zamiloval. Za mixpult se postavil poprvé v 16 letech a dnes patří k těm nejžhavějším uptempo hardcore jménům. Jeho mash-upy hrají přední DJové včetně Partyraisera, kterého jste již na Hardcore Operation měli možnost slyšet. Pro Vandal!sma bude brněnské vystoupení českou premiérou.

Druhým headlinerem akce bude italský KetaNoise, kterého si přejí příznivci frenchcoru v Česku již nějaký ten pátek. A nyní se konečně dočkají. Občanským jménem Davide Carminati hraje jako DJ již dlouhých 10 let, ale v Česku to odpálí poprvé. Jeho sety jsou plné italského i francouzského frenchcoru a nechybí v nich ani spousta vlastní KetaNoisovy produkce. Tohle bude zběsilost v srdci i v uších.

Ani dva zahraniční headlineři však nejsou všechno, co na vás čeká. Z domácích DJů se můžete těšit na industrial hardcore a crossbreed projekt Hungry Beats jménem District7. George Crusher odehraje raw hardstyle set, Daredevils rozjedou uptempo hardcore metelici a představí nové album, pořadatel Skais se bude hudebně pohybovat mezi hardcorem a crossbreedem a ostravský Kurwastyle Project vám do uší vypálí terror.

Z domácích DJů zastoupí frenchcore nadějní The Butchers a italští Broken Brains a The Maniak se postarají o kvalitní versus hardcore set. Vedlejší stage bude patřit teknu a hardteku od soundsystemu Disqotek. Neseďte proto doma na zadnicích a přijďte podpořit domácí scénu. Devátý díl Hardcore Operation se koná 23. února 2018 tradičně v brněnském klubu Favál. Vstupné je do 22 hodin pouhých 150 Kč, poté za 200 Kč.

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 23. Února 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1847N 16.5798E

Případné změny si prověřte na webu akce Hardcore Operation 9

Jméno organizátora: Hardcore Operation
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce