HELENA 60 LET NA SCÉNĚ

Akce Hradec Králové

HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

HELENA 60 LET NA SCÉNĚ

HELENA 60 let na scéně
Helena Vondráčková a její doprovodná kapela Charlie Band vyrážejí na koncertní turné "HELENA 60 let na scéně". Jedná se o šesté turné v řadě v produkci Agentury MM Praha.

Jako exkluzivní hosté se představí mladý nadějný zpěvák Nikolas Put a dále Tomáš Slavíček - tanečník, choreograf a především několikanásobný mistr světa ve stepu. Ten s Helenou Vondráčkovou spolupracuje od roku 2009 a v repertoáru mají řadu společných stepařských čísel, která mají u diváků vždy obrovský úspěch.
Poslechnout si můžete nejen osvědčené hity jako je Dlouhá noc Sladké mámení, Dvě malá křídla tu nejsou, Já půjdu dál nebo Vzhůru k výškám, které se mezi fanoušky stále těší velké oblibě, písně ze 70. a 80. let v nových aranžmá, ale také novinky z posledního studiového alba Tvrdohlavá. Každý koncert je přenášen na LED stěnu a doplněn unikátní videoprojekcí.

Na hudební scéně působí Helena Vondráčková od roku 1964. Dosud vydala více než 90 LP a CD a celosvětově prodala 20 milionů hudebních nosičů. Je nositelkou mnoha domácích i mezinárodních ocenění. Účinkovala v mnoha úspěšných muzikálových projektech, ztvárnila několik rolí ve filmech, pohádkách a seriálech. Stále pravidelně vystupuje nejen doma, ale také v zahraničí, zejména na Slovensku, v Polsku a v Německu.
Během své kariéry nazpívala více než 1700 písní a stále natáčí nové. Své poslední novinkové album Tvrdohlavá vydala v produkci Warner Music v roce 2020. Přijďte se podívat na jedinečnou LIVE show a užít si dlouhou noc s legendou české a slovenské populární hudby, mezinárodně nejúspěšnější českou zpěvačkou - Helenou Vondráčkovou.

19:00

Začátek akce: 23.11.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Mňága a Žďorp
UFFO - Společenské centrum, Trutnov
Dalibor Janda
Masarykovo divadlo, Jičín