Hornická 10

Akce Frýdek-Místek

Hornická 10
Sportovní akce
Další akce ve městě Frýdek-Místek

Hornická 10

Loňský rok přilákala Hornická 10 na start rekordních 3045 účastníků. Kolik vás bude letos?

Nejpopulárnější silniční běžecký závod ve Frýdku-Místku s 33-ti letou historií se uskuteční první listopadovou sobotu. Na závodníky bude čekat hned několik kategorií. Připraven je závod mládeže, soutěž škol nebo závod mílařů. A však stále nejpopulárnějším trasou mezi závodníky je běh na 10 km, při kterém závodníci absolvují tři okruhy po ulicích, nábřeží a parku v blízkosti Národního domu ve Frýdku-Místku. Povrch tratě je asfaltovaný a doprava bude pořadateli na všech křižovatkách a komunikacích v průběhu závodu usměrňovaná.

Pořadatelé pamatovali i na malé děti a rekreační běžce. Pro ty je připraven běh rodičů s dětmi a oblíbený běh pro zdraví. Jeho trasa měří 1000 m je určena všem věkovým kategoriím. Cílem zde není závod vyhrát, ale účastnit se jej, proto je tato trasa nesoutěžní.

Start všech závodů bude od Národního domu, ve kterém bude probíhat i doprovodný program celého dne. Závodníci se zde budou moci občerstvit, uschovat svá zavazadla anebo vyhrát v tombole některou z hodnotných cen.

Zahájení prezentace bude probíhat od 9:30 hodin

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč